Tényleg jön a definitív Metal Gear Solid V

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami hivatalosan is megerősítette az egy ideje már pletykált Metal Gear Solid V: The Definitive Experience létezését. A definitív kiadás október 11-én mutatkozik be mindhárom nagy platformon.

Bár Hideo Kojima távozott a Konamitól és már saját, PlayStation 4-exkluzív játékán dolgozik, a Metal Gear Solid-sorozat jogai a kiadónál maradtak, aki így igyekszik maximálisra pörgetni a sorozatból még kisajtolható pénzmennyiséget.

Egy ideje már pletykáltak róla, hogy egybecsomagolt kiadást kap a Metal Gear Solid V, de most a Konami hivatalosan is pontot tett az ügy végére. A japán kiadó ugyanis saját honlapján jelentette be, hogy október 13-án debütál a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience. A pakk tartalmazni fogja a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes előzményt és a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint, a Metal Gear Online-t, továbbá minden eddig megjelent DLC-t is.

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tartó pakk 49,99 dollárba fog kerülni.

5.
5.
adamsfamily
Elsőre kellett volna úgy megcsinálniuk,hogy ne legyenek benne hiányzó foltok.Nem tudom mi volt a Dlc-ben,de az biztos,hogy félkész volt a játék.Az első fejezet rohadt hosszú volt a rá következő 2 meg egy vicc.Látszott,hogy nem hagyták,hogy befejezze.Így is jó játék volt,csak hiányos.
4.
4.
DON GONDOCS
Ennek nem nem egy definitív kiadás kell hanem remake. Sztorival, bossharcokkal, több cutscenel
3.
3.
csabuszflash
Tervezem beszerezni majd ps4re. Az eddigi részeket mind végigvittem nagyon tetszettek, félek h ez kicsit más lesz de még igy is tetszett videok alapján.
1.
1.
Ezt a fost még egyszer gépbe nem rakom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...