Részben ingyenes lesz az EVE Online

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Novembertől bárki kipróbálhatja az EVE Online-t, ha megelégedik az alap dolgokkal. A havi előfizetések sem tűnnek el, akik ezt választják, továbbra is korlátlanul férhetnek hozzá mindenhez.

A CCP bejelentette, hogy novembertől részben free-to-play modellre vált az EVE Online. A játékosok az utóbbi 13 évben kizárólag előfizetéssel férhettek hozzá az MMO-hoz, sokan pont emiatt pártoltak el tőle. A következő nagy frissítéssel bevezetésre kerül a Clone States funkció, amivel minden karaktert két klónra, Omegára és Alfára osztanak.

Az Omega klónok hasonlóan működnek majd, mint a jelenlegi karakterek, továbbra is korlátlanul fejleszthetik képességeiket, elérhető lesz számukra a gyors skill training is, illetve minden tartalomhoz és a durvább hajókhoz hozzáférhetnek - ám ehhez továbbra is havi előfizetés szükséges.

Az Alfa klónok lassabban fejlődnek, ugyanakkor megszerezhetik a kereskedelmi, ipari és felfedezési képességeket és a játék világában is szabadon kóborolhatnak Tech 1-es fregattokkal, rombolókkal és cirkálókkal, de csak alfa-instákat látogathatnak meg - ennyit kapsz ingyen. 

Ha lejár az előfizetésed, a karaktered alfaállapotba áll vissza.

5.
5.
latis666
Az eve-el nem az a baj szerintem hogy fizetős mert tényleg ki lehet termelni a játékban a havi díjat (bár ha órabérben nézem jobban járok ha kifizetem). Nagyon profi játék mindenki próbálja ki aki kicsit is vonzódik a témához, de szerintem olyan játékelemek vannak benne amelyek agyoncsapják az élvezetes játékot és csak relatív kevés embernek szórakoztató hosszú távon.
4.
4.
Juha
#3: Úgy tudom, hogy kicsit összetettebb a játék, mint az MMO-k többsége, saját dinamikus gazdasági rendszerrel stb., tehát a ftp modell nem biztos, hogy jót tesz neki, lesz nyafogás bőven sztem...
3.
3.
SkyHun
Már több mint 10+ éves ez a játék. Már kiadhatták volna F2P-ként is. :/

Ennyire sokat termel még hogy nem jött még meg ez a döntés?
2.
2.
anarchoid
azert arnyalja a dolgot , hogy EVE volt az elso game amiben ingame penzel is lehetett elofizut fizetni (PLEX) szoval aki kitermelte eddigis ingyen tolhatta
1.
1.
Chrysh
Értsd: kipróbálhatod, milyen a játék, és ha tetszik úgyis fizetned kell rá, mert különben b*szhatod az egészet.

Koppra ez megy másutt is, amikor ingyen kikiáltottak egy MMO-t, nem is bánom, hogy(részben emiatt is) felhagytam velük+ kétszer feltörtek ugyanazon játékon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...