Titanfall 2 - Angel City lesz az első DLC-térkép

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Tegnap késő este nemcsak a Titanfall 2 titánjai mutatkoztak be, de a Respawn Entertainment azt is megerősítette, hogy az első rész egyik közkedvelt térképe, az Angel City is visszatér.

A hétvégén sikeresen véget ért a Titanfall 2 multiplayer alfája, és érdekes módon még mindig vannak olyan területei a játéknak, amelyek nem, vagy alig ismertek. Ilyenek például maguk a játék főszereplő monstrumai, a titánok is.

Érezte ezt a Respawn Entertainment is, így a produkció legújabb kedvcsinálója rájuk koncentrál. Végre némi ízelítőt kaphatunk abból, mire is lesz képes Ion, Scorch, Ronin, Northstar, Legion és Tone.

A Respawn ráadásul tegnap Twitterén azt is megerősítette, hogy a játék első ingyenes DLC-térképe nem más lesz, mint a népszerű Angel City. Akik előrendelik a játékot, azok három nappal előbb kezdhetik el egymást levadászni.

7.
7.
PrimYaz00
#6: Nekem meg pont ez tetszett, nincs ideje itt mindenkinek arra, hogy egésznap szintelje magát, hogy le ne maradjon, mert a kocka level 1000-ren beírt mindenkit, mert nem csinál egésznap semmit, csak játszik :) BF1be is inkább remélem, hogy gyorsan megy a fejlődés, mert engem ez inkább már zavar.
6.
6.
vanpear
Az 1 nekem is bejött. Ha lemegy ennek az ára, akkor erre is beruházok szerintem.

Majd elmondjátok milyen. Nekem az egyből hiányzott valami plusz motiváció. Túlságosan gyors volt a fejlődés és kevés fegyver.
5.
5.
#2: Nem lesz season passa hogy RoyalA is már írta, minden ingyen lesz utána, valamint jelentősen nagyon közönség kapja most meg a PS4-nek és köztük nekem is köszönhetően :D Szóval ne legyen igazad! :)
4.
4.
user101
Azért egy jól kivitelezett single biztosíthat némi plusz bevételt. Mindenkinek más értéket képvisel a játék, és többet - kevesebbet szán rá, így gondolom lesz egy folyamatos eladási adat. Aztán, hogy multiban mennyien tolják, na az engem sem érdekel... :DDD
3.
3.
RoyalA
Hát, sokkal több van benne mint az első részben és nem lesz season pass mert minden új tartalom ingyenes lesz. Tanultak a srácok a hibákból. A TF1-et a mai napig játszom és még mindíg lehet jó meccseket találni.
2.
2.
vanpear
Van egy olyan érzésem, hogy ez a játék is a nagytesónak a sorsára fog jutni. Pár hónappal a megjelenés után már senki nem fog játszani vele, és ha megvetted a Season Pass-t, akkor már szervert se fog találni. Egy valamivel több lesz ez, a szinglikampány. De ez jelentené számára a szavatosságot ? Nem hiszem.
1.
1.
RoyalA
Szuper, visszatér az Angel City. Már várom a megjelenést. A béta csak megerősítette bennem a vásárlási szándékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...