Kilenc animáció estére

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 20.
  • Letöltés
Link másolása
Kilenc videót töltöttünk fel gyorsban szerverünkre, melyeket rögtön - természetesen kötelező jelleggel - le is rángathattok tőlünk. Letöltő programokat izzítani, kérem...
Kilenc videót töltöttünk fel gyorsban szerverünkre, melyeket rögtön - természetesen kötelező jelleggel - le is rángathattok tőlünk. Letöltő programokat izzítani, kérem... ugyanis mai összeállításunk mindegyik részese egy-egy ígéretes cím. Itt van először valami gyengus folytatás, hogyaszongya Battlefield 2142. Őt követi a fantasztikusnak ígérkező Caesar IV és a Némethonban már sajnálatos módon betiltott Dead Rising. Egy hatalmas méretű (sajnos annál rövidebb) Gothic 3-trailer is befutott, hogy a szintén gigászi terjedelemmel büszkélkedő Marvel: Ultimate Alliance-videóról már szót se ejtsünk. Van itt még továbbá Need for Speed: Carbon, Pirates of the Caribbean: Online, Rayman: Raving Rabbids illetve újfent megválasztottuk a "Nap videóját" is. Íme, a teljes lista:
A nap videója
Virtua Fighter 5
"5 in 1" Trailerpack

Igazi csemege érkezett a Virtua Fighter ötödik részéhez kapcsolódóan, mely 2007. márciusában lát majd napvilágot PS3-on. Mostani csomagunk öt darab, egyenként kb. 1 perces videót tartalmaz, melyben egy-egy izgalmas bunyót leshettek meg. A grafikára nem lehet panaszunk, bár ahogy nézem, kombókból és mindenféle harci mozdulatokból sem lesz hiány. Minket meggyőzött, irány letölteni!


A csomag letöltése lokálból (74,96Mb)

7.
7.
Griff
nagyon király a nfs carbon trailere
6.
6.
kzsolt4444
Brad 66 beszélnék veled 1-2 dologról szívesen úgyhogy itt az msn címem léci írj:kzsolt4444@citromail.hu
kössz csá

5.
5.
shyfter
Virtua Fighter 5 grafik olyan mint Dead or Alive 4.

Ettől szebbet verekedősbe sztem már nem nagyon tudnak csinálni.
4.
4.
fojesz
Szerintem is eléggé idétlen. :(
3.
3.
wasaby44
Pirates of The Caribbean: Online?!

Talán egy WoW klón? :)
2.
2.
General Thomas
sokszor csinálják azt a cégek hogy hasonló videókat gyártanak, mivel abba mindig a legjobb,leglátványosabb,legszebb stb. részeket rakják, és az nincs olyan sok az elején :D

erre van sok példa, de most nem jut eszembe :PP
1.
1.
Halfer
A Dead Rising-ot ezek után már tényleg átadhatnák a PC-seknek, a betiltás ellenére. PC-re jöhet minden durvulás :P



A Virtua Fighter 5 viszont hatalmas lesz. Külön megemlítem a 2. videón a vizet ami a gyönyörű. Jók az új trükkök bár olyan sokat nem láttunk. Ezek a nagy Xbox360 megjelenések után legalább kap valamit a PS-es társadalom.



PC-s létemre mégsem PC-s játékokról írtam. Jééé :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...