Gothic 3

A Gothic sorozat legújabb része, mely fantasztikus grafikájának köszönhetően elérte a játék motorjának maximális kihasználtságát, de ez nem akadályozza meg a készítőket, hogy 2006 legjobb RPG-jét készítsék el.
Típus: RPG

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.

Érkezik a Gothic Complete Collection

Újra kiadják a Piranha Bytes Gothic-sorozatát, számos extrával megspékelve. Ha viszont csak a Gothic 3 bővített kiadására vágysz, arra is beruházhatsz április folyamán. A klasszikus RPG sorozat a harmadik rész után kifulladt, de még nem késő, hogy beszerezd a legjobban sikerült darabokat.

Kiegészül a Gothic harmadik része

Kiegészül a díjnyertes (mondják ők), de mégis borzalmas (mondjuk mi) Gothic 3: a kiegészítő átvezetőt képez a harmadik és a készülő negyedik rész története között.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Új játékon dolgoznak a Gothic alkotói

A Deep Silver bejelentette, hogy a Gothic-játékokról elhíresült Piranha Bytes új játékon dolgozik, melynek semmi köze nem lesz az említett szerepjátékokhoz.

Készülőben a Gothic 4

A mai nappal a JoWood a legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy már javában toborozza a következő Gothic résznek a fejlesztőgárdáját.

Több, mint 500 ezer eladott Gothic 3

A JoWood Productions bejelentette, hogy a tavaly ősszel megjelent Gothic 3 már több, mint 500 ezer példányban kelt el szerte a világon.

Megérkezett a Gothic 3 demója

Már letölthető a JoWooD által pár nappal ezelőtt beígért Gothic 3 demó, így ma már ez a harmadik kipróbálható verzió, amivel kedveskedünk nektek!

Gothic 3 demó közeleg

A JoWooD a minap bejelentette, hogy november 10-én, azaz pénteken még az amerikai megjelenés előtt egy kipróbálható Gothic 3 verzióval kedveskedik nekünk.