Battleborn - októberben jön az első sztori-DLC

Link másolása
A Gearbox bejelentette, hogy bő egy hónap múlva érkezik meg a Battleborn első, Attikus and the Thrall Rebellion című sztori-DLC-je. 2017 márciusáig ezen kívül még négy másik csomag is megjelenik majd.

A Battlebornról (ahogy az igazából a megjelenési dátum alapján várható volt) a legtöbben gyorsan megfeledkeztek, azonban a közelgő DLC-k talán visszacsalogathatnak pár játékost. A fejlesztők ugyanis most bejelentették, hogy milyen letölthető tartalmakkal készülnek a közeljövőben.

Legkorábban, október 13-án érkezik az első úgynevezett Story Operation, mely az Attikus and the Thrall Rebellion címet kapta. A csomag a szezonbérletesek számára természetesen ingyen tölthető lesz, a többieknek 5 euróba kerül majd. Ezután valamikor ősszel jön majd a második, Toby’s Friendship Raid című csomag, majd még három DLC várható egészen 2017 márciusáig.

A fizetős csomagok mellett ingyenes DLC-k is várhatóak: év végéig három hőssel bővül majd a kínálat, valamint két új játékmód is érkezik. Október 13-án jön a Face Off, melyben az elhullott játékosok maszkjait kell begyűjtenünk azért, hogy pontot szerezhessünk a csapatunknak.

7.
7.
Kelan
#6: Abszolút egyetértek. Nekem pl sokkal jobban tetszik mint az Overwatch.
6.
6.
#5: Azert ehhez a bukashoz nagyban hozzajarul a kritikusok es jatekosok tudatlansaga, akiknek minden hero shooter egyforma,plusz az a merhetetlen seggnyalo hype ami az overwatchot ovezte, ami ugye az okosok szerint ugyanolyan, mint a bb..
5.
5.
kopic
Játszi ezzel még egyáltalán valaki ? Ja, crytek.

Amúgy heggeszthetnék inkább a Borderlands 3-at, ha már ez orbitális bukás lett...
4.
4.
Drazhar
Fizetős dlc? Ehhez? Minek? :D
2.
2.
DON GONDOCS
Most nemrég került bele 1 új játékmód és új karakter.
1.
1.
dcba
Ezt a hulladekot mar 5-6 fontokert meg lehet venni, sot nemreg egy humble bundleban is benne volt 11 dollarert tobb mas jatekkal egyutt. Csoves Gearbox, jol beszopta a csoves Gearbox.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...