3DS-re is megjelenik a Super Mario Maker

Link másolása
A ma délután tartott Nintendo Directen jelentette be a vállalat, hogy 3DS-re is elhozza a népszerű Super Mario Makert. Sajnos azonban komoly megkötéseket kap a cím online része.

Magyar idő szerint ma délután tartották a 3DS-re fókuszáló Nintendo Directet, mely alkalmából bejelentették a Super Mario Maker kézikonzolos változatát. A Wii U-s verzióhoz hasonlóan itt is megépíthetjük saját pályáinkat, azonban az online részleg komoly megkötéseket kap.

Alkotásainkat ugyanis nem oszthatjuk meg az interneten, kizárólag a StreetPasson keresztül mutathatjuk meg őket másoknak. Befejezetlen műveinket ennek ellenére ugyanúgy befejezhetik a barátaink. A 3DS-es változat kompatibilis lesz néhány Wii U-s pályával, azonban nem az összessel. Keresni ID alapján nem tudunk majd, azonban ugyanúgy lesz 100 Mario Challenge mód, valamint az ajánlott alkotások között is böngészhetünk.

A Super Mario Maker 3DS-re december 2-án jelenik meg.

3.
3.
SzDavid99
Érthetetlen, hogy miért vették ki az online lehetőségeket a játékból, a netes pályamegosztás képezte Wii U-n a Super Mario Maker gerincét...
2.
2.
DON GONDOCS
http://s1207.photobucket.com/user/kenshod/media/ezgif.com-video-to-gif_1.gif.html
1.
1.
Thevon
Ennek nagyon örülök, csak emiatt a cím miatt vettem volna WiiU-t, de szerencsére jön 3ds-re :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...