Super Mario Maker WIIU

A Super Mario Makerben saját Mario-pályákat készíthetünk.
Típus: Akció, Platform

Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Nagyon pörögnek a Nintendo Switch eladásai

Lezárult a Nintendo aktuális pénzügyi esztendeje, így a kiotóiak megtartották az ilyenkor szokásos, befektetőknek szánt beszámolójukat, amiből kiderült, nagyot ment eddig a Switch és az új Zelda-játék is.

Hivatalosan is elbúcsúztatta a Wii U-t a Nintendo

Tartalmas pénzügyi jelentést tett közzé a Nintendo, a cég profitja kilőtt az elmúlt negyedévben, miután megszabadult a baseballcsapatától és a Pokémonnak is rendkívül jól ment. A Wii U katasztrofális számokkal búcsúzott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!

Mit tud 3DS-en a Super Mario Maker?

Hamarosan megérkezik a Super Mario Maker 3DS-es portja, amely valamivel szegényebb, mint az eredeti Wii U-s verzió. A legjobb funkció, hogy a barátainkkal közösen készíthetünk pályákat hozzá.

Super Mario Maker - száz érv a 3DS-változat mellett

A Super Mario Maker a 3DS-en is tiszteletét teszi, azonban azok számára, akik már megvették a Wii U-s játékot, nem sok újdonságot tartogat első blikkre. A fejlesztők egy új videóval szeretnének meggyőzni ennek az ellenkezőjéről.

3DS-re is megjelenik a Super Mario Maker

A ma délután tartott Nintendo Directen jelentette be a vállalat, hogy 3DS-re is elhozza a népszerű Super Mario Makert. Sajnos azonban komoly megkötéseket kap a cím online része.

Közel 13 millió Nintendo Wii U talált gazdára eddig

Közzétette a Nintendo a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését. Kiderült, hogy mennyi Wii U és 3DS fogyott eddig, és azt is megtudtuk, hogy a kiotóiak is érdeklődnek a VR iránt.

Vajon meddig húzza a PC-s Super Mario Maker?

Miután a Nintendo valószínűleg soha nem fogja elkészíteni a Super Mario Makert PC-re, egy rajongó fogta magát, és egyedül ugrott neki a számítógépes átiratnak. A demója már tölthető, lehet tippelni, hogy mikor jelentkeznek be a cég ügyvédei.