NBA 2K17 - Michael B. Jordan a karriermódban

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Idén is csavarnak egyet az NBA 2K karriermódján, az új rész története szerint egy állandó társat kapunk majd magunk mellé, így a pályán kívül meghozott döntéseink sokkal jobban éreztetik a hatásukat a meccsek során.

Míg az EA Sports csak most kezd el kísérletezni a sportjátékos sztorimóddal, a 2K Sports már hollywoodi arcokat igazol a játékaihoz: míg az NBA 2K16 munkálataihoz Spike Lee csatlakozott rendezőként, az NBA 2K17-hez a felkapott színészt, Michael B. Jordant nyerte meg magának a stúdió. Tudjátok, ő szerepelt a Creedben, és ő lesz a Black Panther főgonosza is.

Szóval az NBA 2K17 sztorimódja az általunk kitalált kosárlabdás és egy másik feltörekvő NBA-játékos, Justice Young barátságára koncentrál - az utóbbit alakítja Jordan, méghozzá hanggal, arccal és mozgással együtt. Hőseink nem meglepő módon csapattársak, sőt mi leszünk a Dinamikus Duó, csak itt Orange Juice-ként becéznek bennünket, ezen keresztül méri majd azt is a játék, hogy mennyire jó a kapcsolatunk.

A fejlesztők célja az volt, hogy a sztorimód pályán kívül hozott döntései sokkal inkább rányomják a bélyegüket a meccsekre, és valóban, ez a megoldás alkalmasnak tűnik a két "dimenzió" összekapcsolására. A döntéseink révén lesz jobb vagy rosszabb kapcsolatunk Younggal - ha például sokat edzetek együtt, az egyértelműen pozitív hatással lesz a játékmenetre. Játék közben nemcsak parancsokat dobálhatsz Young felé, idővel akár át is veheted felette az irányítást.

A galériánkban egy nagy adag képet találtok Jordan vendégszerepléséről és a játékról, amely egyébként szeptember 20-án jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

5.
5.
DarkLord
2K16 elment egyszer, igaz Spike egy kicsit túl "niggeresre" vette a figurát, de volt némi mondanivalója is a háttérben azért. Ez biztos egy fokkal jobb lesz :)
4.
4.
Arsenal4ever
Nekem kimaradt kb. 10 éve a kosárlabda játékban....látom itt a többség fürdős kurvaként ijedezik tőle:DDD Hááát baszki ne vedd meg aztán nyugtod lesz. Vagy ami még jobb: NE KEZDJ story modot...VAGY és ez a tuti: Lépj egyet hátra és baszd arcon magad! Hirtelen ennyivel tudom segíteni a közösséget! Ezt és a FIFA-t is beszerzem. Jó játékok lesznek. NYASGEM!
3.
3.
Giggsy
Ja, rakjunk bele még több sztorit és átvezető videót, mert azt tavaly is annyira imádták az emberek...
A 2k16 sztorimódja akkora epic fail volt, hogy arra szavak nincsenek. Ahelyett, hogy hagyta volna az embert játszani, belekényszerítette egy harmincezredik "I'm from the hood" történetbe, barátkozni kellett olyan emberekkel (döntési lehetőség nélkül) akiket legszivesebben az első pillanatban a busz alá löktünk volna, járni kellett egy legfeljebb egy patront érő, messziről kerülendő golddigger csajjal, mindezt úgy előadva, hogy ez a TE történeted. Erre ahelyett, hogy hagynák a pitlibe az egészet, újra megcsinálják. Hát gratula.
2.
2.
DarkLord
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló, inkább érdekessé teszi a sztorit. (Nekem kimarad nagyon túlárazták egyenlőre...).
1.
1.
Tr4nCe
Lehet én vagyok a maradi, de nekem ez baromira nem tetszik így elsőre...Nem mást akarok irányítani story módban, hanem magamat. Ne erőltessenek rám egy "barátot".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...