Launch traileren a ReCore

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Két hét választ el bennünket a ReCore megjelenésétől, aminek az imént meg is kaptuk a launch trailerét. Gameplay jelenetekkel tarkított ízelítőt kapunk Joule kalandjaiból, a történetet hősnőnk édesapja, Dr. Adams vázolja fel.

A ReCore szeptember 16-án veszi be az európai Windows és Xbox Store-t; 40 dollárba kerül majd, és mivel ez az első Xbox Play Anywhere-cím, elég egyszer megvásárolni, ha PC-n és Xbox One-on is játszanál vele.

A launch trailer bemutatása mellett a Microsoft a szinkronhangokról is lerántotta a leplet: Joule szerepében Erika Soto (Halo Wars 2), Dr. Adamsében Connor Trinneer (Stargate: Atlantis, Star Trek: Enterprise), míg az előzetesben debütáló Kai Brehnében Harry Shum Jr. (Shadowhunters: The Mortal Instruments, Glee) tetszeleg.

14.
14.
delphijos
Szerintem hangulatos trailer volt, és nekem a lávánnyal sem volt különösebb gondom.
13.
13.
Uborka2
#11: Miért azt nem vették? Hol lehet megnézni a Windows store eladási adatokat?
12.
12.
sebtapasz
Nem néz ki rosszul,de eleinte én is azt hittem,meg olyan lrzésem volt,hogy na igen! Ez az a játék amire vártunk xo-n..aztán szép lassan ahogy közeledett a megjelenés ideje egyre jobban körvonalazódott,hogy ez messze nem egy AAA-s játék lesz,"csak egy" mászkálós,platform játék....amivel ha jó lesz nincs is baj....csak megint nagyobb volt a füstje,mint a lángja.....
11.
11.
user101
#10: Ahogy a Quantum Break esetében történt, ezt sem fogja venni a kutya sem wstore-bol. Kis idő múlva szépen bejelentik, hogy jön Steamre és mindenki boldog lesz.
8.
8.
bema695
Engem az érdekel leginkább, hogy a Play Anywhere keretei közt Xbox minőségben játszatunk PC-n, vagy pedig akár egy PC játék esetében "csak a számítási teljesítmény szab határt" a felbontásnak és az FPS-nek.
7.
7.
user101
Nem tudom, nekem nem tűnik égbekiáltóan rondának, bár az tény, hogy nem egy class-A cím, de pontosan erről szól a csökkentett ár is. Ha jön Steamre, az első akcióban pont jó lesz. WS-ből tuti kerülendő...
6.
6.
kopic
Biztos, hogy hamar elfogják felejteni es bankot sem fog robbantani.
Egyebkent ez kozel sincs AAA-s produktum.
5.
5.
Yanez
Lehet, hogy nem lesz az ev jateka, de nem is kernek erte full arat. PS4-en a The Order-t bezzeg teljes osszegert vesztegettek, pedig az szerintem meg ennyit sem er, ha szigoruan a tartalmassagat/szavatossagat vizsgaljuk.
4.
4.
suresz
legunalmasabb launch trailer amit valaha láttam
3.
3.
elgeri
Ezt az egész játékot én még mindig nem tudom hova tenni.
- A legelején úgy éreztem, hogy ez lesz A NAGY XBOX ONE cím.
- Aztán sorban tolták el a megjelenést, és ahogy végül megláttuk az első gameplay-t, azt hiszem sokan nagyon meglepődtünk.
- Az árát is lejjebb vitték, szóval valószínűleg a Microsoft is belátta, hogy ez sajna nem lett egy AAA cím :(
2.
2.
KeXxX
#1: Vagy nem volt elég büdzsé rá, vagy szimplán nem egy tripla A-s produktum. Mindenesetre nekem játékmenet alapján bejövős.
1.
1.
PaprikaJancsi
A látvány valami hányadék, ilyen csúnya textúrákat rég nem láttam. Kicsit csúsztathattak volna, a szépítés érdekében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...