The Walking Dead - novemberben indul a Season 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A PAX West apropóján a Telltale Games bejelentette, hogy november folyamán veszi kezdetét a The Walking Dead harmadik évadja. A New Frontierben folyatódik Clementine kálváriája, ugyanakkor egy új karakter is bemutatkozik.

A Telltale megerősítette, hogy a The Walking Dead: Season 3 - A New Frontier novemberben veszi kezdetét. A történet két évvel a második évad eseményei után játszódik, főhősünk ezúttal nemcsak Clementine lesz, egy új karakterrel, Javierrel is megismerkedhetünk.

A leányzó és Javier egyaránt játszható lesz az új évadban. Annak ellenére, hogy különböző múltjuk van, mindketten azért küzdenek, hogy megvédjék szeretteiket. Javier szembesül azzal, hogy mivé vált Clementine, útjuk hamarosan keresztezi egymást.

PS4-re és Xbox One-ra elérhető lesz a dobozos Season Pass Disc, amely csak az első epizódot tartalmazza, a többi részt viszont le kell tölteni hozzá, amikor élesednek.

Napra pontos megjelenési dátum még nincs.

5.
5.
Gorrister
#4: Bár el tudnék viselni egy The Wolf Among Us folytatást, de azért a legjobb TT játék még mindig a Sam & Max. Abból jöhetne már a 4. évad a klasszikus játékmenettel.
4.
4.
RangerFox
#2: +1, legjobb TT játék, és a sztoriját se zárták le.
3.
3.
doma002
Jöhet! Várom, hogy folytathassam a The Walking Dead-et.
2.
2.
hadzsime
Wolf Among Us folytatás sem lenne rossz.
1.
1.
RangerFox
Várom nagyon, de jó lenne előtte a Minecraft Story Mode-ot befejezniük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...