Remastert kaphat a Killer7 is

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 4.
  • Teaser
Link másolása
A jó öreg Sudát is utolérte a remaster-őrület, még be sem fejezte a The Silver Case felújított változatát, már elhintette, hogy a Killer7-nel folytatná a sort. Jó eséllyel a Capcomnak sem lenne ellenére a dolog.

Goichi Suda sem haknizik túl sokat mostanság, de attól még köszöni szépen, jól van - két játék is készül nála. Az egyik a PlayStation 4-re beígért Let It Die, amelynek még idén meg kellene jelennie, de 2016-ra ígéri a mester a The Silver Case című PlayStation-játékának felújított változatát is.

Suda51 a PAX West egyik panelbeszélgetésén hintette el, hogy a kalandjáték feldolgozása után a Killer7 című klasszikust is felmelegítené, állítólag mindenképpen meg fogja keresni a játék kiadóját, hogy érdekelné-e egy újrakiadás. (És mivel a kiadó a Capcom volt, elég jók az esélyei, a japán cég túlnyomórészt remasterekből élt az elmúlt években.)

A Killer7 2005-ben jelent meg PS2-re és GameCube-ra, és egy rail shooter volt. A főszerepet a killer7 nevű bérgyilkoscsoport kapta benne, ami a történet szerint valójában egyetlen személyből, a skizofrén Harman Smith-ből állt.

5.
5.
Caleon
A legutolsó mondat a játék adatlapján is rajta lesz, vagy egy ordas nagy spoiler?
4.
4.
BandiSecurity86
Nekem ez a játék anno nagyon fura volt.Nem teccet,de az tény hogy még hasonlót sem láttam.
3.
3.
kamgecam
#2: De akit csak megkérdezek...
2.
2.
kamgecam
#1: Nem ismerem a játékot de akit megkérdezek szinte fanatikus módjára áradozik.
1.
1.
DON GONDOCS
OMG. Kell most. Ez megérdemli a remastert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...