Killer7

Napjainkban járunk, világbéke honol, minden szép, minden jó, ám van egy megveszekedett terrorbanda, a Heaven Smile...

A NetEase-ért hagyta el a Capcomot a veterán producer

Hiroyuki Kobayashi bejelentette, hogy közel harminc év közös munka után elhagyta a Capcomot, méghozzá a NetEase kedvéért.

A NetEase-nél landolt a No More Heroes-csapat

Korábban már pletykálták, hogy a kínai NetEase nem szeretne lemaradni a Tencenttől: erről árulkodik az is, hogy a minap bejelentették a Grasshopper Manufacture felvásárlását.

PC-re is megérkezett a Killer7

Igazi japán csemegével gazdagodhatnak ma a PC-sek, elvégre az ő platformjukra is befutott Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami kultikus akciójátéka, a Killer7. A NIS America nem unatkozott, minőségi portot készített.

Így néz ki a Killer7 PC-s verziója

Május végén derült ki, hogy Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami közös akciójátéka, a Killer7 számítógépeken is tiszteletét teszi. A korábbi GameCube-os és PS2-es cím alapos renováláson esett át. Lássuk mozgásban is!

PC-re jön a Killer7 remastere

Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami közös kultjátéka idén PC-re is befut, ráadásul felújított formában. A Killer7 eredetileg 2005-ben jelent meg GameCube-ra és a PlayStation 2-re. Egy elborult akciójátékkal gazdagodnak a PC-sek.

Remastert kaphat a Killer7 is

A jó öreg Sudát is utolérte a remaster-őrület, még be sem fejezte a The Silver Case felújított változatát, már elhintette, hogy a Killer7-nel folytatná a sort. Jó eséllyel a Capcomnak sem lenne ellenére a dolog.

Felvásárolta Shinji Mikami stúdióját a ZeniMax

A ZeniMax Media tovább folytatja agresszív terjeszkedését a játékpiacon. Az id Software, a Bethesda és az Arkane Studios után lecsaptak a Tango Gameworksre is, melyet a Resident Evil alkotója, valamint a Bayonetta és a Vanquish rendezője, Shinji Mikami irányít.

Killer7

"Sajna a Playstation-ös verzió kicsit késett, így már álmatlanul forgolódva vártam, hogy eljöjjön a megjelenés napja és a kezembe kaparinthassam. És mennyire megérte várni! Hölgyeim és Uraim: ez egy igazi kuriózum!"

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...