Mafia III - hogyan folytatódik Lincoln kalandja?

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
A 2K Games a PAX West apropóján árulta el, hogy milyen DLC-kre számíthatnak majd a Mafia III rajongói. Habár a lényegi tartalmat fizetős kiegészítők formájában kapjuk meg, jönnek ingyenes adalékok is.

Az ingyenes DLC-k letöltésével új skineket kapunk a játék főhőséhez, Lincoln Clayhez, míg a megjelenés után egy hónappal érkező Judge, Jury, and Executioner csomag új fegyvereket ad neki. Idővel az autók testreszabásában is jobban elmélyülhetünk majd: egy ingyenes DLC-ben új kerekek, átírható rendszámtáblák, festések és teljesítménynövelők érkeznek. Verdánk teljesítményét az újabb és újabb versenyeken tesztelhetjük.

A 30 dolláros szezonbérlet három fizetős DLC-t vonultat fel, ezek természetesen méretesebb tartalmi frissítések lesznek. A Faster, Baby! című adalékban egy autósüldözésekkel tarkított kalandra indulunk Lincoln korábbi szeretőjével, Roxy Laveau-val, egy korrupt seriffel fogunk végezni, aki emberjogi aktivistákat terrorizál.


A Sign of the Timesban James atya kérésére egy emberáldozatokért felelős szekta nyomába eredünk, míg Stones Unturnedben John Donovan CIA-ügynök közreműködésével teszünk pontot egy olyan viszály végére, amely még a vietnami háború során vette kezdetét.

A sztorikiegészítők az új küldetések mellett további extra tennivalókat, új felszereléseket, autókat és versenyeket ígérnek. Szezonbérlet nélkül 40 dollárba kerülnének, ha tehát szimpatikus mindegyik, érdemes egyben lecsapni rájuk.

A Mafia III október 7-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A fenti képek a kiegészítőket promózzák.

1.
1.
KeXxX
Remélem, hogy az alapjáték is nagyon tartalmas lesz és tele lesz mellék küldetéssel. De ezek a DLC-k.. egyik se hangzik vmi jónak, ezek a skinek és plusz fegyverek.. ki a f@sznak kellenek?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...