Már előrendelhető a PlayStation 4 Elite kontroller

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 6.
  • Hardver
Link másolása
PlayStation 4-tulajdonos vagy, de mindig is irigyelted az Xbox One-os tábortól a testreszabható Elite kontrollert? Jó hírünk van, hamarosan jön a kábel nélküli PlayStation 4 Elite is.

Az amerikai Target áruházlánc honlapjának kínálata szerint már előrendelhető az Xbox One Elite kontroller koncepcióját egy az egyben lemásoló, vadonatúj, kábel nélküli PlayStation 4 Elite. Az új PS4-periféria nem a Sony terméke, hanem egy külsős cég fejlesztése.

Ehhez képest kapunk egy teljesen újraszabott DualShock 4-et, valamint az új kontrollerhez járó kiegészítések, mint például a cserélhető D-pad, a gumiborítású joystickok, a testreszabható plusz pedálok kompatibilisek lesznek az Xbox One Elite kiegészítőivel is. Az Xbox One Elite-hez hasonlóan a különböző játékokhoz igazított moduláris megoldások mellett programozhatjuk is majd a gombokat.

Az áruházlánc honlapján található információk szerint november 1-jén jelenik meg az új kiegészítő, 79,99 dolláros árcédulával.

 

18.
18.
kamgecam
#12: Legunalmasabb Uc volt a szériában.Vontatott és identitás nélküli.Last of us kopi.Na az tényleg jó game.
17.
17.
Az ilyen kontrollerek bekerülhetnek a rendes gép mellé is, vagy erre nincs sok esély?
14.
14.
user101
Nemár, 6-7 óra csak ? Ez nagyon kevés, ill van ez a vacak kommersz logitec egér ami egy darab ceruza elemmel, már hónapok óta működik pedig cibálom én, az asszony és a gyerek is napi szinten van, hogy többet is, mint 6-7 óra... Ez meglepő ! :)
12.
12.
Gykrizsi
#8: Ja, én is pont így gondoltam, csak nem akartam senkit megsérteni. De ha te mondod, akkor legyen :) Mondjuk ha szerinted az Uncharted ezzel az utángyártot vacakkal van egy szinttel, akkor nem tudom ki a hater.
11.
11.
#9: Jah, tényleg nem esett le. Pedig mekkora király lenne már ilyen mikrohullámú töltés hogy rá se kell dugni :) Valamelyik kollága töltötte ilyen power bankkel a telóját hogy csak mellé kellett tenni :)
10.
10.
fehersam
#8: Ha olyan szar mint az Uncharted, vagy a God of War sorozat, akkor rögtön 4-et kérek :D
9.
9.
Mekee85
#7: Nem, tölteni kábellel kell mindenképpen. Arra irtam hogy a ps4 kontroller akksija nem bir ki sokat, és igy szinte nem is vezeték nélküli. Poén, csak nem jött le akkor gondolom :)
8.
8.
kamgecam
#6: +1 Abszolút látszik a képen,mégcsak kézbe se kell venni.Gatyi szar ahogyan aps játékok is.
7.
7.
#4: Tehát akkor az elite-eknek az a lényege hogy a töltés is vezeték nélkül történik? És nem kell rátenni töltőállomásra sem? Ha így van, akkor miért nem ezt írják le hogy a paraszt (én) is megértse? :)
6.
6.
Gykrizsi
#3: Ja, az látszik rajta, hogy gyenge az anyag használat.
5.
5.
Saby
#2: Ezt furcsálltam én is, úgy jön le, mintha az eddigi PS4 controllerek vezetékesek lettek vna. :D

Biztos gagyibbnak kell lenni ha csak 22 ezer, bár nálunk lesz az 30 is. Az XO Elite 50
4.
4.
Mekee85
#3: Csak részben vezeték nélküli...
Max 6-7 ora hosszat vezeték nélküli :)
3.
3.
xICEMANx
Hát... elég gagyi műanyagnak néz ki képen... Mint egy hama kontroller... Biztos nem adnék érte 80 dollárt de még 20-at sem. Gagyi hatás az egész. Az XO-é legalább jól néz ki. (Nem nincs XO-m, nem egy fan boy írása ez)
2.
2.
Abszolút nem irigyeltem soha az elite kontrollert, ráadásul szerintem borzasztó rusnya is. Azt meg miért kell ötvenszer leírni hogy vezeték nélküli? Mindegyik az :-D
1.
1.
Gykrizsi
Seggeszki éppen most rendel elő hármat belőle. Egyébként egész kényelmesnek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...