Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Link másolása
Pontos megjelenési dátumot kapott a remasterelt Arkham-játékokat tartalmazó Batman-csomag. Emellett kaptunk egy közel ötperces trailert is, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafika.

Úgy tűnik, sikerült megoldani az állítólagos technikai problémákat és még október 21-én megjelenik a Batman: Return to Arkham Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A csomag a két Rocksteady által fejlesztett előző generációs Batman-játék felújított változatát fogja tartalmazni, tehát csak az Arkham Asylum és az Arkham City kapott benne helyet.

A legnagyobb változás az előző generációs kiadásokhoz képest, hogy a fejlesztők ezúttal már az Unreal Engine 4-et használták. Érkezett egy összehasonlító videó is, íme:

6.
6.
user101
Épp most játszom az Asylummal és nagyon is csőjáték. Van egy látszólagos szabadság, hogy bármerre mehetsz, de a lényeg mindig szűk folyósokon és termekben történik. Aztán visszamész a "szabadba", hogy aztán megint egy szűk folyosón találd magad. Félreértések elkerülése végett: nagyon tetszik a játék, bár a bunyó fapados és primitív, mint a faék ( még a Remember Me is százszor érdekesebb és élvezetesebb ).

Azt viszont nem mondanám, hogy ultrán hű de szép lenne. Így elnézve a videót sokka inkább érzem közelebbinek a PS3-as verzióhoz. Szerintem majdhogynem súrolja a randát és épp csak nem olyan, mint egy kihányt zöldborsó főzelék. :)))
Jó, 2010-es a cucc, basszuskarika! Ami viszont feltűn az útófeldolgotott változaton, hogy megkapta a mai szokásos, "minden vizes, tükröződik és csillog" shadert és csili-vili texturákat és mindenki legyen happy. Gondolom üzletileg ez is jobban jön ki, mint a visszafele kompatibilitás... :)
5.
5.
PAtr0n
#4: Pont hogy nem cső játék. Szépen lassan felfedezed a sziget összes zugát, és után mindegyikbe visszamehetsz.
Megmondom őszintén, nekem az tetszett a legjobban. Mondjuk a city is baromi jó volt, de az Asylum jobban megfogott. Az origins viszont abszolút felejthető. Rossznak azt sem mondanám, de ott már túl nagy szabadságot kapott a denevér túl hamar.
A knight még hátra van, majd valami jó kis téli steames akcióban rácsapok.
4.
4.
Blueberry
Pont az a rész marad ki ami érdekel :( arkam city megvan,asylum meg nem igazán izgat mert cső játék
3.
3.
maktub
Talán nem az egyik legsűrűbb megjelenési hónapba kellene bedobniuk. Nyugodtan várhattak volna vele mondjuk januárig.
2.
2.
dcba
PS3mon valami ilyesmi volt, de PC kiadast ultran nem mertek melle rakni. Alapbol a fenyek es par effekt tenyleg jol nez ki, de Batman arca valami undorito es Joker is ugy nez ki kb mint valami akcio figura, mig a ps3mas inkabb realisztikusabb.
1.
1.
DON GONDOCS
Azért nem volt ennyire csúnya az eredeti :) de tény elégé szép lett az új, de mivel minden rész megvan 2szer különböző platformokra ezt kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...