Return to Arkham - leghamarabb novemberben?

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
Állítólag komoly framerate-problémái vannak a felújított Batman: Arkham-játékoknak, az Eurogamer értesülései szerint ezért kizárt, hogy novembernél előbb boltokba kerüljön a remaster-csomag.

Habár a Warner Bros. eredetileg július 29-én szerette volna boltokba küldeni a Batman: Return to Arkham csomagot, két héttel ezelőtt váratlanul csúszást jelentett be, ráadásul nem is sejtetett túl sok jót, hogy nem mondta el, mennyit kell várnunk a PS4-re és Xbox One-ra készülő gyűjteményre.

Nos, úgy tűnik, nem véletlenül. Az Eurogamer több forrásból is úgy értesült, hogy a portolással megbízott kínai Virtuous Games munkája hagy némi kívánnivalót maga után, és az átiratokkal komoly framerate-problémák vannak - érthető, hogy a PC-s Arkham Knight után a Warner ennek nem igazán örül.

Az Arkham Asylum és az Arkham City felújított változatait (illetve azok DLC-it) tartalmazó csomag ezért leghamarabb novemberben kerülhet boltokba, ráadásul nincs kizárva, hogy ezt sem tudják tartani a srácok - ezek után inkább a jövő év elejét célozná be a megjelenéshez a kiadó.

A remasterek alatt egyébként már a negyedik generációs Unreal Engine fut.

19.
19.
dcba
#16: A Batman arkham zsenialis lett es a kepregenyek es a rajzfilmek mellett itt sikerult elkapni a Batman erzest, ugy ahogy annak lennie kell. En az Arkham szeriarol csak szuperlativuszokban tudok beszelni, meg ha a zaras kicsit kellemetlen lett nekunk PCseknek.
17.
17.
DON GONDOCS
#16: Pont ez a jó a Batmanban hogy több stílust is rá lehet húzni.
16.
16.
Naridar
A Batman univerzum mára kicsit olyan lett, mint egy népmese - na nem stílusában, vagy cselekményeiben, hanem abban, hogy az alapvetéseken kívül minden az írótól/rendezőtől függ, hogy éppen slapstick bohózatot, goth horrort, pszichoanalizáló thrillert, hiperrealista Die Hard filmet vagy ezek akármilyen variációját akarja éppen elkészíteni. A legtöbben meg tudjuk találni a kedvünkre valót ezek közül - nekem az Arkham széria pont azért tetszik, mert a Tim Buron-féle változatot gondolja tovább, korrigálva a kevésbé intellektuális Batmant és főleg az Arkham Cityben nagyon mélyen elemezve a denevérember és Joker húzd-meg-ereszd-meg viszonyát.
15.
15.
user101
#9: Nem maga Batman, hanem a "batman jelenség" egy-az-egyben idegesít. Az összes idióta fő gonosszal, azok motiváltságával és rendezői / forgatókönyv írói inkompetenciájával együtt. Hozzáteszem, nem olvastam, nézegettem képregényeket, tehát abból táplálkozom, amit a moziban láttam. Mentségemre legyen írva: egyik "szuperhős" sem igazán érdekel, de a batman világa az ami a legjobban taszít, mindenestül. Talán ezért bírom épp Deadpool vagy Hankook szerencsétlenkedéseit... :) ... és talán épp ez kellett ahhoz, hogy a Batman vs Superman film is teljesen élvezhetően csapódjon le bennem. Nekem például nem volt vele semmi bajom, Luthor pedig egyenesen zseniális... :)
13.
13.
dcba
#11: Olvass el par kepregenyt es megtudod, ill nezz meg par DvDre kijott rajzfilmet.

A Nolan fele Batman elso resze meg nem volt rossz, a masodik mint film jo volt, de az nem volt Batman, a harmadik meg nezhetetlenul szornyu volt.

A regi Michael Keaton batman filmeknek kb nulla kozuk van a kepregenyhez (abszolut nem jon le, h Batman milyen intelligens es kemeny, plusz M Keaton egy vicc volt a szerepben), a Batman forever meg a Batman es Robin meg.... erre mar irnom sem kell semmit.
11.
11.
zimonyini
#9: Borzalmasak a batman filmek? Mit szívtál?
10.
10.
zimonyini
A legjobb harcrendszer valaha, mint már előttem mondták, és az érzés, hogy I'M BATMAN!
9.
9.
dcba
#8: Miert pont Batman orjit meg a legjobban? Sztem a sok cukormazas bena felisten szuperhos kozott (DC, Marvel egyaratn), Batman a legjobban kitalalt figura es a legjobb legutosebb storyk vannak hozza kitalalva. Na persze ha a filmeket veszed alapul akkor nem csodalom, azok szinte mind kivetel nelkul borzalmasak.

A jatekrol meg annyit, h mindenki azert utalja mert, 970 alatt es SSD nelkul keptelenseg 60 fpst stabilan tartattni a jatekkal es emaitt mindenki inkabb leirja, h mekkora szar a jatek. En 30 fpssel toltam ki (igaz en is anyaztam, h meg minimum grafikan is a 45 fps a max), de szamomra egy zsenialis sorozat zsenialis lezarasa volt es latszik, h alapbol a keszitok igenis dolgoztak a jatekkal, csak eppen ugye bejott a gebasz a csoda next gen konzolokkal es nem volt ido a PC kiadast rendbe hozni. De ettol fuggetlenul en nem bantam meg a jatekot, mert ez nem egy porgos FPS ahol kotelezo a 60 fps, ezt a jatekot 30 fpssel is nagyon jo ki lehetett jatszani.
8.
8.
user101
Az általánosításokkal az a probléma, hogy a saját frusztrációnkat vetíti ki másokra, amely adott esetben nem feltétlenül egyezik a közízléssel. A közízléssel meg az, hogy sok esetben egy hangos kisebbség trollkodása látványosan torzítja a valós megítélést a médiában...

Történetesen a világból ki lehet kergetni bármilyen szuperhősös történettel de leginkább batmannel. Ettől még nem gondolom, hogy bármely játék ami ezt dolgozza fel rossz lenne, vagy ezért lenne rossz.

Az viszont látszik, hogy a nép rá van izgulva a témára és az Arkham Knight-ot leszámítva ami 55% Steamen igazán kedveli a vásárló közönség... Persze nyilván van egy szép nagy réteg aki nincs Steamen és utálja a játékot vagy akár magát a batmanó jelenséget, csak épp azt gondolom, hogy az ő véleményükre a kutya sem kíváncsi, mert nem releváns... :)


7.
7.
vmiki88
#1: "Nagyon senkinek nem gyerebe ez a game."
Beszélni magyar?
6.
6.
crytek
#1: Még mindig nagy siker a game.
Egyszer összedobhatnának egy olyat is amibe lehet repcsivel, vízem,motorral is csapatni fasz nyitott GTA szerű világgal.
5.
5.
DON GONDOCS
#2: +1 soha előtte és utána se csináltak még ilyen jó bunyós játékot és még azon kívül is többet nyújtott, lopakodás, nyomozás stb
4.
4.
dcba
#1: Teged nem fogott meg, de en pl imadtam a jatekokat. A Superman v Batman az valoban klotyoba valo.
3.
3.
JackBauer
#1: Bocsi de butaságokat írsz, az oké, hogy téged nem fog meg ez a Batman téma, nincs ezzel gond, de úgy adod elő mintha a nép véleményét hangoztatnád miközben etéren te vagy a kisebbség.
2.
2.
KeXxX
#1: Pedig korszakalkotó játékok és nem futószalagon érkeznek! Ráadásul a világ legjobb harcrendszere van a játékban.
1.
1.
Death-Wanderer
Hàt nem tudom..... Nagyon senkinek nem gyerebe ez a game..... Kicsit màr kiment a divatbol a batman engem se film se game nem fogott meg soha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...