Íme, a ReCore gépigénye

Link másolása
Újabb Microsoft-exkluzív játék gépigényéről rántották le a leplet a fejlesztők. Ezúttal a robotos ReCore-ról tudtuk meg, hogy milyen masinára is lesz szükség a futtatásához.

Jövő hét kedden, azaz szeptember 13-án érkezik meg a ReCore Xbox One-ra és PC-re. Utóbbi esetében fontos a gépigény, mellyel egészen eddig adósak voltak a fejlesztők. A cím egyébként támogatja a cross-buy és cross-save funkciót, azaz elég egyik platformra megvenni a játékot, és a másikra is megkapjuk, illetve a mentéseinket is megoszthatjuk a két változat között.

Íme, tehát a gépigény:

Minimum:

  • Processzor: Intel Core i5-4460 (2,7 GHz) vagy AMD FX-6300
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon R7
  • RAM: 8 GB
  • Operációs rendszer: Windows 10


Ajánlott:

  • Processzor: Intel Core i5 4690 (3,9 GHz) vagy hasonló AMD
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9
  • RAM: 16 GB
  • Operációs rendszer: Windows 10
17.
17.
zozo76hun
#16: nincs drama, csak kihagytad az elmeletbol a pc-s optimalizatlansagot. :)
16.
16.
user101
#14: Igen, előfordul, hogy fele annyiba sincs egy pc mint egy konzol, ha 6 éves videokártyád van és persze ilyenkor muszáj kompromisszumokat tenni. Na de hát nem ezt teszik a konzolosok nap-mint-nap, framerate, felbontás, textura, polygonszám, látótávolság, effektek terén ? Dehogynem ! Akkor meg nem kell a dráma ! :D
15.
15.
#14: Nincs is annál jobb, mikor keresed a 640x480-as felbontást, közben meg már a 800x600 sincs a játékban. :>
9.
9.
user101
Alapvetően megcsinálták a játékot X1-re és egy-az-egyben átrakták PC-re, mindenféle optimalizáció nélkül. Ez lett belőle, nem számít, hogy ha jön majd Steamre, kétszer annyi megy el belőle, mint Box-on, de hát mindegy, ők tudják.
8.
8.
vonbear
Itt szerintem nem arról van szó, hogy nem tudnak optimalizálni, egyszerűen nem akarnak. Sokkal egyszerűbb, ha kiadnak egy ilyen gépigényt és igazodjon az ember hozzá, mintha több időt szánnának arra, hogy kevesebbel is elfusson. Pláne, ha azt tekintjük, hogy hardverszinten az xbox-ban sincs sehol 16GB RAM és GTX 970 teljesítmény :D
7.
7.
kopic
lol ?
Ennek 16 giga ajánlottnak ? Meg vannak ezek huzatva ? Hiszen bűn ocsmány, ahogyan kinéz.
6.
6.
exonic
Elég undorító dolog hogy rengeteg fejlesztő nem fordít időt az optimalizálásra, főleg ha az csak két platformra jelenik meg. A Crysis szebben nézett ki negyed ennyi gépigénnyel...
5.
5.
Ecneb
Ez tök jó, csak mondjuk nem úgy kéne kinéznie mintha 2006-ban adták volna ki...
4.
4.
dcba
#2: Ezek szimplan csak ctr c, ctr v gepigenyek, a lenyeg, h 16gb es 970 legyen benne, mert azon talan jol fut. Ezeknek a gepigenyes cikkeknek semmi ertelme mar, mert ugyis ugyanaz lesz mindegyiknek.
3.
3.
Macifasz
De örülök, hogy ez sem lesz dobozos formában PC-re, csak mert only win 10. :-/ Faxom. Akkor ez esetben kivárom a Steamos verziót. A Quantum Breaknál nem vártam, és most mérges is vagyok picit. :-D De most türelmes leszek.
2.
2.
DON GONDOCS
Ennek 16 giga ram minek? Tuti romboható lesz a környezet, meg az időjárás körülmények kihatással lesz a játékra, másra nem tudok gondolni.
1.
1.
SkyHun
Wew...
Őszintén ebből a játékból nem néztem ki ilyen gépigényt. Bár már nem igen tudnak optimalizálni a nagy fejlesztő cégek sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...