Nézd vissza a PlayStation Meetinget!

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma este 21 órakor veszi kezdetét New Yorkban a PlayStation Meeting, ahol nem csak a karcsúsított PlayStation 4 Slim, de a régóta pletykált, erősebb PlayStation 4 Neo is bemutatkozik. Reményeink szerint új játékok társaságában.

Ha ma estére még nem szerveztél magadnak programot, akkor már ne is tedd, hiszen 21 órakor indul a PlayStation Meeting. A New Yorkban rendezett eseményen a Sony reményeink szerint új játékokat mutat be, miközben a show főszereplője minden bizonnyal a PlayStation 4 Neo lesz.

Az esti műsort a lenti Twitch-csatornán lehet majd élőben követni. Természetesen a különböző bejelentésekkel külön-külön is foglalkozni fogunk, így érdemes lesz azokat is követni.

Update! A konferencia véget ér, alább nézhetitek vissza a felvételét. A lényeg a negyvenedik percnél kezdődik.

 

97.
97.
kopic
Hát ez katasztrofálisan gyenge, semmilyen volt.:(
Semmi GoW, vagy Days gone, Detroit.:S
Meg hogy néz már ki ez a PS4 Pro ?! Bóvli hatást kelt az egész.
96.
96.
DON GONDOCS
#81: Már van 80-ál is olcsóbb box a ps4 jól tartja az árát, meg a játékok is de lehet most változni fog.
93.
93.
Yanez
#92: Igen, ebben van valami. Nyilvan nem akarjak magukra haragitani a jelenlegi konzolok tulajdonosait. Feltetelezem, ha most megmutattak volna a teljesitmenybeli kulonbseget, akkor jott volna a sok komment, hogy jol ki lett tolva a sima PS4 tulajokkal. Akkor most varunk. :)
92.
92.
delphijos
#88: Még egy megjegyzés, nem akarok vitázni. Pont ezért még nehezebb a helyzet. Se a Sony, se az MS nem mondhatja ki hogy "hát lehettek volna erősebbek a mostani konzolok", tehát úgy kell dicsérni a pro-t, hogy közben azért ne húzzák le a másikat, mert az is marad. Biztos vagyok benne, hogy az MS is hasonlóan óvatos lesz. Nem lehet úgy dicsérni hogy "nézzétek milyen ronda a sima gépen, de pro-n milyen szép", meg hogy "a simán nem fut olyan szépen, de bezzeg ezen igen".
88.
88.
Yanez
#82: "Oké, de hány next gen bejelentésen volt összehasonlító videó mutogatás?"

Korrekt! Csakhogy ez nem nextgen, nem gen valtas!!! Egy es ugyanarrol a konzolrol van szo, a PS4-rol. Epp ezert kellene az osszehasonlitas. Persze elobb-utobb, a Sony vagy valaki mas, de megmutatja nekunk mi a valodi kulonbseg.
87.
87.
Gykrizsi
#82: Igaz, én voltam a buta, hogy komolyságot vártam. Yanez jól írja, ez a seggeszkiknek van, hogy már most csurgó nyállal rendeljék elő. Egyébként a project scorpiotól sem várok többet, hiába lesz sokkal erősebb. Én egyiket sem fogom megvenni. Nincs se 4k se hdr, így ez nekem felejtős, de mondom, a pscorpio-tól sem várok többet, bár most van idejük valami ütőset összedobni, és majd kiderül, ki tanul kinek a hibájából. Egyenlőre nekem ez a pspro nagyon gyorsan összedobot valaminek tűnik, hogy gyorsan bevágjanak valamit a az erősebb box elé.
84.
84.
DON GONDOCS
Mondjuk az előrevetíti a félelmeimet hogy a shadow of mordort is mutatták, hogy új konzol új HD remastered áradatot hozz magával.
82.
82.
delphijos
#78: Oké, de hány next gen bejelentésen volt összehasonlító videó mutogatás? Miért most vártok ilyet? Millió és millió teszt lesz még, ahol biztos ez lesz a téma. És láthatja majd mindenki. Ezen a rendezvényen újságírók, meg hasonlók voltak ott, Ez egy "marketing bejelentés", nem a rajongóknak szóló show.
81.
81.
Norbiii
#75: Jó ez nézőpont kérdése, hogy 120 ezer forint nagy összeg e vagy sem, sokaknak nagy összeg. Ha valaki nem tud X összegért Ps4 pro konzolt venni, és vesz valamivel olcsóbban egy sima Ps4-et, mert neki megteszi, vagy erre telik, attól még nem lesz hülye! Persze ha nincs nagy árkülönbség a sima és a pro között, érdemes lehet akár kicsit gyűjtögetni is, de például én a sima ps4 árcsökkenését várom, aztán majd meglátjuk, hogy pontosan mi lesz, és melyik lesz! :)
80.
80.
Chelseafan1989
Engem nem érdekel a ps4 pro.
Alapból elitélem azt, hogy kiadtak egy ilyen konzolt és félek,hogy ez mostantól végig így lesz.Jön majd a ps5 aztán a ps5 pro.
Egy dolog érdekelt volna az a Crash Bandicoot remaster.
78.
78.
Gykrizsi
#74: Viszont ez így lóg a levegőbe, mert nincs viszonyítás. Meg nem jelent játékokat mutogattak, hogy így néz ki. Ok, de azt sem tudom, hogy megy a mostanin, ez így értelmetlen. És ha a játék ugyan az lesz, csak 4k-ban, annak nincs értelme igazából. Szebb nem lesz, csak nagyobb felbontás. Arról nem beszéltek, hogy a vr hogyan fut ezen-azon. Ez így bullshit, érdemleges információ nem volt.
76.
76.
#56: De a slim meg ronda, az alap ps4-em meg mindig csodaszep, en nem fogok valtani!
74.
74.
delphijos
#69: "Nem beszéltek még arról a fránya fps-ről sem, hogy mennyit bír."

Szerintem egy ilyen jellegű bejelentésen ilyesmit kár számonkérni. Ez nem az a fórum ahol ilyen technikai infókról beszélnének. Ez nem egy processzor bejelentés ahol kizárólag ez a lényeg. Nem hiszem hogy a Skorpio leleplezésekor előjönnének azzal hogy "Na emberek, 4k/60pfs-t tud".
73.
73.
ADMlN
Tudom nem ez a lényeg, de jézus, hogy néznek ezek ki?! Az egész termékdesign osztály nyaralni ment, és Lajost a portást ültették a gép elé, hogy tervezze meg? Ha nem csücsülne itt a PS4 a polcon, most rohannék venni egyet mielőtt a classic kifutott termékké válik.
70.
70.
Starkiller89
#69: 60 FPS, mondták is a videóban. De ha 30 FPS lesz 4k mellett már az is mekkora haladás!
69.
69.
Gykrizsi
#63: Hát azért szerintem ez még így is harmat gyenge. Igazából a 4k nélkül ez semmi. Nem beszéltek még arról a fránya fps-ről sem, hogy mennyit bír. Bár így ránézésre az nem változik.
67.
67.
Yanez
#65: Igen, a Scorpio! :)))
66.
66.
delphijos
#64: Mármint a skorpio nem? Az S már kapható....
65.
65.
PaprikaJancsi
#64: Már rég kiadták, te szerintem a Scorpiora gondolsz.
64.
64.
Yanez
#55: Erdekes a One S mennyit fog kostalni!
63.
63.
delphijos
#56: Azért bavallom nem tudom mit vártál. Az várható volt hogy nem lesz benne 2 nvidia titan, és 64G RAM.
60.
60.
DON GONDOCS
Nem fanboykodásból, de ezt a bemutatót nem lesz nehéz túlszárnyalni az MS-nek. Persze tudom a játékok még nincsennek kész, de egy jókis VR bemutató azért jót tett volna.
59.
59.
Gykrizsi
#55: Az ár nem rossz, de szerintem inkább vegyen az ember ps4 simát most már olcsóbban.
58.
58.
delphijos
#54: Ez szimpla ízlés kérdése. Az eredeti one SZERITEM ronda. Az S viszont baromi jól néz ki. A ps4-ek közül az eredeti tetszik a legjobban, utána a pro.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...