Hoppá: iOS-en is tiszteletét teszi a Mario

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben a játékosok arra várnak, hogy a Sony megmutassa, milyen(ek) lesz(nek) az új PlayStation(ök), az Apple is konferenciázik. Persze kit érdekel az iPhone 7, ha az atombombát a Nintendo dobta le.

Az Apple színpadán maga Shigeru Miyamoto jelentette be a Super Mario Runt, amely egy iOS-exkluzív játék lesz a Nintendo közismert vízvezeték-szerelőjével a főszerepben. Az exkluzivitás ideiglenes, de idén már nem készül androidos változat a címből.

Ha ismeritek a Rayman-féle Run-sorozatot, a Super Mario Run alapjait sem kell bemutatnunk nektek: hősünk folyamatosan rohan a képernyő jobb oldala felé, miközben mi őrült módjára csapkodjuk az érintőkijelzőt, hogy átugorja az akadályokat, és minél több érmét gyűjtsön be a megadott időn belül.


A karácsonykor megjelenő játék több játékmódot is felvonultat. Az érmegyűjtögetés mellett aszinkron multiplayert is kapunk, amiben az a cél, hogy a lehető legstílusosabban szaladjunk át a pályákon - de legalábbis stílusosabban, mint a barátaink. A stílus attól függ, hogy hogyan időzíted az ugrásokat. A begyűjtött érmékből aztán saját Mushroom Kingdomot építhetünk.

A játék fizetős lesz, de készül belőle egy ingyenes demó is.

Apple Watch-ra költözik a Pokémon GO

Az Apple Watch-ra is átírják a Pokémon GO-t, az órás változat majd' mindenben megegyezik a telefonos változattal, csak itt nem lehet elkapni a pokémonokat - az óra ilyenkor mindössze jelez, hogy vegyük elő a mobilt.

További érdekesség, hogy fapados fitneszappként is megállja a helyét a játék ezen változata, mérhetjük például, hogy mennyit futottunk időben, illetve távolságra, és a kalóriákat is számolja a program.

A Niantic egyébként azt is elhintette a bejelentés apropóján, hogy a Pokémon GO-t több mint 500 milliószor töltötték le a bemutatkozása óta.

7.
7.
Gykrizsi
#6: És tényleg van olyan, aki benyalja ezt. Ja, biztos nem azért, mert az alma egy nagy köteg pénzt adott ezért, biztos a stabilitás miatt. Akkor miért nem jön Windowsra, az beton stabil. Ember, te olyan kis butus vagy, pont neked találták fel az almafont.
6.
6.
Batman
Haha az android kimarad maga a nintendo feje mondta. Nekik fontos a stabilitas ami a droidba sajnos hianyzik.
5.
5.
DON GONDOCS
Akkor az nx télleg ilyen Mobillal és 3ds el kompatibilis eszköz lesz.
4.
4.
Heldengeist
#3: Valószínűleg nem, de sok játék hónapokkal később jön arra a platformra.
3.
3.
SkyHun
Remélem az androidosok sem maradnak ki a mókából. :/
2.
2.
fojesz
#1: "...and for the first time ever, players will be able to enjoy a full-fledged Super Mario game with just one hand..." Ezt a sajtóközleményből másoltam. Már mindent értek.
1.
1.
Ooorky
Rárántottam, jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...