Forza Horizon 3 - a premier után lesz PC-s demó

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg hivatalosan is megerősítette, hogy csak a Forza Horizon 3 megjelenése után lesz elérhető a játék sokak által várt PC-s demója. Xbox One-on már tegnap óta tölthető a próbaváltozat.

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, és tegnap óta tölthető a Forza Horizon 3 Xbox One-os demója. A Microsoft és a Turn 10 idáig hallgatott a PC-s próbaváltozatról, de most már tudjuk, mikor számíthatunk rá.

A Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg a sorozat hivatalos oldalán ugyanis megerősítette, hogy a PC-s demó csak a játék szeptember végi premierjét követően élesedik. És bár pontos dátumot még nem közölt a stúdió képviselője, Ekberg azt javasolja, hogy addig a rajongók tegyenek egy próbát az ingyenesen tölthető és már nem bétás Forza Motorsport 6: Apexszel.

A Forza Horizon 3 szeptember 27-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re.

11.
11.
PaprikaJancsi
#10: ,,a Forza Horizon 3 megjelenése után lesz elérhető"
Számomra teljesen úgy jött le ez a mondat, hogy aznap lesz a demo is, de belegondolva szerintem igazad van.
10.
10.
Dízel
#9: Marhára nem azt írták, hogy a megjelenéssel egy időben lesz demo elérhető, hanem a megjelenést követően valamikor:
idézem: "És bár pontos dátumot még nem közölt a stúdió képviselője" Magyarul ha megvan a játék megjelenési időpontja (szept 27), viszont a demo megjelenési időpontját nem tudják meg mondani, ezért arra következtetek tökre jogosan, hogy bármikor, akár a játék megjelenése után 1 hónappal lehet esedékes csak a demo.
Ettől függetlenül persze, ha van demo egy játékból értékelem, bár ez egy nyitott világó autos jaték ha jól tudom, nem tudom hogy csinalnak ebből demot. de majd valaki felvilágosít. Másrészt már ezerszer elmondtam de elmondom még 1000szer. (Csak hogy az autoknal maradjunk) veszel úgy autot a való életben hogy nem próbálod ki?
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: Mert mindig azt mondja, hogy amit nem tud kipróbálni azt nem veszi meg. Viszont itt pont, hogy kitudja csak nem egy héttel előbb, hanem pont aznap. Vagyis semmi értelme nincs a kommentjének.
8.
8.
KőbányaKispest
#7: Szerintem ez az ő dolga. Engem se érdekel túlságosan te miért veszed meg. Meg őt se.
7.
7.
KeXxX
#5: Mert? Én mindig is vágytam egy Forzára PS fanként és most itt a lehetőségem, hogy megvegyem PC-re, amit meg is teszek. Te miért nem?
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Abban a szent pillanatban, amikor egyáltalán megtudnád venni (vagy letudnád tölteni) elérhető a demo, vagyis az eddigi kommentjeidből kiindulva a saját szabályaidat rúgod fel.
5.
5.
Dízel
Akkor ebből warez lesz. :D
4.
4.
StEvEnStyle
#1: "Ez is egy vélemény..." :D
3.
3.
crytek
#2: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-horizon-3-demo/bw7nnj22szrr
2.
2.
oticasi
én tegnap kerestem de nem találtam az xbox store-ban
:(
1.
1.
crytek
"Az ezer éves Dírt 2 szebb" by egy nagyon komoly gamekapocs felhasználó...

https://sg.hu/forum/tema/1083685761

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...