TGS 2016: Japán nyelvű előzetesen a Horizon

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A Sony Tokyo Game Shown tartott konferenciáján mutatkozott be a Horizon: Zero Dawn legújabb, japán nyelvű előzetese. A felvétel izgalmas ízelítőt ad a főhős, Aloy fantasztikus világából.

A Horizon: Zero Dawn sajnos a tervezettnél csak később, 2017. március 1-jén kerül boltokba, kizárólag PS4-en. Valószínűleg a halasztás hátterében a PlayStation 4 Pro megjelenése is áll, hiszen a Guerilla Games játéka egyike lesz azon címeknek, amely alapjáraton kiaknázza majd az új gépből kinyerhető plusz teljesítményt, így akár HDR-támogatással és 4K-ban is elmerülhetünk Aloy mesés, apokalipszis utáni világában.

4.
4.
Zoli0705
#3: Biztos. Bàr nekem elèg szürreàlis hogy robot dìnòk, "àllatok" vannak benne. Maga a környezet ès a zene nekem màr most epic de nem tudom ezzel hogy fogok "megbaràtkozni".

Mèg abba is jobban bele tudnàm èlni magam ha, mint pèldàul a primal-ba törzsek feszülnek egymàsnak majd megnyìlik egy màsik "kapu" dimenziò ès az őskorba talàljuk magunkat. A fejlesztők tudòsok segìtsègèvel modellezik a dìnòkat (ugye a legùjabb "bizonyìtèkok" alapjàn volt tollazatuk). Aztàn az őskorban lehet folytatni a harcot a törzsekkel valamint a tùlèlèsèrt a termèszettel, ès akkori èlőlènyekkel. XD
3.
3.
Yanez
Mondjon barki barmit, de ez a jatek nagyot fog szolni! Ilyen kornyezetben, ilyen kreativ harcrendszerrel, ilyen csini csajjal, egyszeruen nem lehet elbaszarintani! :)
2.
2.
exonic
Ezek szerint szinte egyszerre jön az új Mass Effecttel. Pénztárcákat előkészíteni emberek!
1.
1.
anarchoid
Anno a legelso xbox 1et (2001) a halo miatt vettem meg, de ezalapjan a jatek alapjan szerintem egy ps4 is isman tuti vetel lesz ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...