TGS 2016: Tizenhat perc The Last Guardian

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Habár decemberig várnunk kell a The Last Guardianra, az idei Tokyo Game Shown már egy polírozott demót állított ki a Sony. Most ti is végignézhetitek a próbaverzió teljes végigjátszását, amely 16 percnyi gameplayt jelent.

A hét elején robbant a hír, miszerint decemberre csúszik Fumito Ueda régóta várt játéka, a The Last Guardian. Szerencsére a készítők a TGS apropóján sem hagyták parlagon a rajongókat, egy hosszabb demót próbálhattak ki a látogatók.

A Dualshockers csapata felvette az egészet, így most kényelmesen végignézhetitek az ismerős jeleneteket is tartalmazó videót.

A Team ICO új címet a Télapó hozza december 6-án PS4-re. Fényesítsétek ki a csizmátokat addig!

12.
12.
dzsiádzsó
Az irányítás, a kameranézet, a grafika mind-mind PS3-as, de talán az irányítás PS2-es szintet idéz, a játék egyetlen negatívuma, hogy nincs jó zene alatta, valamint 5 éve ki kellett volna jönnie, egy jópofa indi játéknak elmegy, de teljes áron bukás lesz, mint a Driveclub...
11.
11.
DarkLord
Ha tele lesz ilyen logikai feladatokkal és a helyszín is ilyen lesz végig engem már meg is vettek :D Mondjuk a srác és a "kis" állat kapcsolata is tuti párszor könnyet csal, majd ki az emberből, mert lesz itt fenn és lenn állapot is az tuti.
10.
10.
kamgecam
#9: Azt nem tudjuk, ha szimplán egy jó játék lesz az is elég,bár az Ico és az SoC valóban epikusak lettek,szóval megvan rá az esély.:O)
9.
9.
Neo1989
Epikus azt el kell ismerni.
8.
8.
dcba
#7: Nekem is az, szamomra az egyetlen jatek, amit elorendelnek, ha tudnam tenylegesen megjelenik.

Sztem max az iranyitas lesz szar benne, de az mar sok jatekban volt szar amik jok voltak amugy.
7.
7.
kamgecam
#5: Egyetértek. Ha szar értékeléseket fog kapni a játék be fogom ismerni hogy rosszul következtettem,amiért most úgy látom hogy Ueda neve és a Ico számomra biztosíték hogy egy jó játékot fogunk kapni.
6.
6.
kamgecam
Basszus a második videónál kirázott a hideg, amikor nem tudja elkapni a kissrácot, elkezd zuhanni de az utolsó pillanatban a farkával mégis megmenti.
5.
5.
Yanez
#4: Az elfogultsag abban mutatkozik meg, amikor egy jo ertekeleseket kapott jatekot szaroz az illeto, keresi a hibait. Ez pedig forditva is igaz! Gyakran van, hogy egy alulertekelt jatekot dicser egy par ember, es szembe megy a vilaggal, hogy akik csak ennyit adtak ra, azok nem is jatszottak vele, vagy nem szeretik az adott mufajt.

Az elso esetnel pedig (ez a kedvencem), amikor jol szerepel az adott game, az elfogultsag azt diktalja, hogy biztosan lefizettek a tesztereket, azert adtak ennyit ra. :D
4.
4.
kamgecam
Mindjárt jönnek a jövendõmondók hogy gatyi szar lesz a játék, és aki dicsérni meri mégha jó értékeléseket is fog kapni, az csak elfogult lehet. Mert szerintük lehetetlen hogy ez a játék jó legyen.
3.
3.
dcba
#2: Ja sztem is az utolso jo jatekok egyike lesz, mert ezentul csak a csilli villi 4Kt kapjuk Free to play vagy Season Pass-el ellatott multi only jatekokkal. Sztem a PS5 mar nekem nem lesz meg.
2.
2.
PS4jacksony
Szerintem az utolsó olyan játék lesz ami még a régi szép időket idézi.Kellemes a zenéje a grafika is mint ha javult volna bár a kamerakezeléssel még biztos adódnak problémák...Abban bízom a helyszínek kellően változatosak lesznek és nem egy kaptafára húzták az egész játékot...
1.
1.
mad hatter222
Eddig nagyon figyelmen kívül hagytam ezt a játékot,de az a szürke "lény" olyan cuki hogy ki kell próbáljam:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...