Multiplayerrel kísérletezik a Remedy

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Remedy eddigi játékai a történetre és az egyjátékos élményre koncentráltak, a jövőben multiplayerrel is kísérletezne a csapat. Leginkább kooperatív próbálkozásokra számíthatunk tőlük, és a sztoriközpontúság is marad.

A Remedy egy blogposztban jelentette be, hogy multiplayer-fronton is szerencsét próbálnának, a bejegyzésből az derül ki, hogy a kooperatív módot és a sztoriközpontú játékmenetet szeretnék vegyíteni - vagyis a történetmesélés továbbra is kiemelkedő szerephez jut, csak éppen a játékosok kooperációja gördíti majd előre a cselekményeket.

A csapat a saját fejlesztésű motorját, a Northlightot használja továbbra is, most épp vezető hálózati programozót keresnek, aki felkészíti az engine-t az új elképzelések megvalósítására. Egy korábbi nyilatkozat alapján a Remedy jelenleg legalább két belsős csapatot pörget, ezek közül az egyik a CrossFire 2 kampányát fejleszti, míg a másik egy új ötlet prototípusán dolgozik. Ez utóbbival már házalnak is a kiadóknál, és talán már ebben is lesz multiplayer.

3.
3.
Pain
Csinálhatnának egy olyan fasza játékot, mint a Max Payne 2 volt. Azt a szintet sajnos azóta nem sikerült megugrani.
1.
1.
DON GONDOCS
Inkább ne. Amiben jók vagytok azt tökéletesítsétek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...