TGS 2016: Epikus traileren a Tekken 7

Link másolása
Jövő év elején érkezik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re a Tekken 7, mely egyébként év eleje óta már kipróbálható a japán játéktermekben. A Tokyo Game Show alkalmából most befutott egy új előzetes.

Nem mondatni, hogy ne lennénk ellátva Tekken 7-anyagokkal, hiszen a bejelentése óta szinte havi két-három játékmenet-videót vagy trailert kapunk. A cím tavasz óta már kipróbálható a japán játéktermekben, de a legtöbben nagy eséllyel a 2017-ben érkező konzolos és PC-s verziót várják.

A várakozást kicsit enyhítheti a Tokyo Game Showról érkezett friss trailer, melyben több ismerős karakter is feltűnik.

5.
5.
br1Koo
Hihetetlen, hogy jön pc-re. Imáim meghallgattattak, első napos vétel. A retek mk-ra rá se nézek utána :)
4.
4.
Nothing
#3: Ez egy arcade játék, nem a Fight Night.
3.
3.
Dízel
Mondanám hogy végre egy tekken ami jön pc-re, de bárkivel fogadok hogy ez is egy akkora mocsok portot fog kapni hogy a fal adja a másikat. Mondjuk a videot megnézve még ha jó lenne a port is egy nagy rakás szar lesz a végeredmény. Tudom hogy ez ilyen japcsi style, de nem igaz nem fektetnek több energiat a fizikába, mikor megüti a másikat akkor szinte el se találja az ökle a másik arcát, csak egy effektek odabasznak... azért egy olyan jatékba ahol egyszerre 2 karaktert kell megjeleniteni ne már hogy nagy erőfeszites legyen egy egy olyan animáció látni hogy begyűrődik a másik képe egy jobbegyenestől.
2.
2.
Sechu
Rém gyenge az MKX-hez képest, de Tekken. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...