Ennyivel szebb a Paragon PS4 Prón

Link másolása
Rövid összehasonlító videó érkezett a Paragonból, melyben azt mutatják be a fejlesztők, hogy mennyit szépül a játék az erősebb PlayStation 4 alatt - a különbségek jól láthatóak.

Rövid, ám annál informatívabb videó érkezett a Paragonból, melyben azt leshetjük meg, hogy mennyivel mutat majd jobban a játék PlayStation 4 Prón. A különbségek szabad szemmel is láthatóak - az erősebb PlayStation 4-en jobbak a volumetrikus fények, valamint több részletet fedezhetünk fel.

A Paragon egyelőre nyílt bétafázisban van, melyet így PC-n és PS4-en bárki kipróbálhat.

A hír beküldéséért sok-sok kudos jár DON GONDOCS-nak!

37.
37.
kamgecam
#36: Én az Order-nél is hanyatt vágtam magam, sajnálom hogy olyan rövid volt és soványka a játékmenet,ha pár évet még ráfordítanak a legjobb exkluzív cím lehetett volna.Na majd a következő! :)
34.
34.
kamgecam
#33: Egyre inkább arra tendálok hogy valóban maradok a ps4-nél,nálam is mindig a játékélmény volt az első szóval ha valóban ennyire nem ad hozzá a 4k akkor el leszek nélküle.
33.
33.
#20: Mindkettő nagyon szép játék, de ahogy múltkor is mondtam, az egész marketing bullshit. Ezek amúgy is szép játékok. Amit a Pro hozzátesz, max még egy kis hab a tortán. Szerintem egyszerű a választás: ha van PS4-ed, maradj annál, ha nincs, és az extra ár sem probléma, vedd az újabbat. Ennyi.

Persze még mindig el lehet adni a mostanit, így lényegében olcsóbban jutsz hozzá, de valójában még mindig vagy 30-cal többet fizettél, mintha megelégednél a leheletnyit egyszerűbb látvánnyal. Eddig mindenki nyávogott, hogy az UC4 úristen milyen szép. Szerintem most is az, ahogy el is hangzott itt lejjebb, ezen nem a 4k meg a HDR fog változtatni.
21.
21.
Hunszi
#20: Egyetértek...egy MOBA-nal meg a grafika nem fő szempont, hiába lehet szép a grafika, ha tartalmatlan, pl. mint a Paragon, LoL és Dota után játszva...elég gyengus.
20.
20.
kamgecam
#19: Nem találom annyival szebbnek hogy emiatt váltanék, de a TR illetve a Horizon ZD elgondolkoztatott.Mindenesetre megvárom a megjelenést meg a tech zsenik (nem a gk önjelõlt okostojásaira gondolok)szakemberek elemzését,illetve összehasonlító videókat, és utána döntök.
19.
19.
#15: A mobilpiacnak ehhez semmi köze, már időtlen idők óta megállás nélkül ontja magából az új készülékeket. Egy új konzol viszont csak évekkel később jön, aztán ha ugyan az, mint az előző, szerintem jogosan vannak felháborodva. Pont az a baj, hogy még a grafika-buziknak is teljesen fölösleges a Pro, mert ahogy a videó is mutatja, szinte semmivel nem tud többet. Illetve nem tudom, de ezt "2x olyan szépnek" találod, mint amit a PS4-ből ki lehet hozni?
18.
18.
kamgecam
#17: Hát éppen ez az...abszolút egyetértek.
17.
17.
ADMlN
#15: Ez olyan szomorú. :(
El sem tudom képzelni mennyire nyomorult lehet ha az ember érzelmi állapota ennyire egy cég termékeinek fogadtatásán alapul.
Őszinte részvétem.
16.
16.
#15: Az a baj, hogy sok játékosnak valóban nem a grafika számít, hanem a játékélmény, de a gyártónak meg a médiának meg csak az számít. Nem is tudom hány kommentet láttam már hogy AHHHHH mekkora garfika, AHHHHH első napos vétel - még ezen a fórumon is, szóval pont erre játszanak, hogy a sok elvakult vásárlót, akárcsak az Apple meghülyítsék a 4K, HDR, FPS-számok stb kifejezésekkel, holott aki grafika buzi már régóta összerakott valami brutál PC-t ami mindezt a szart tudja.
15.
15.
kamgecam
Fasza,sokkal több az apró részlet, bár a Tomb Raidr-nél jóval nagyobb volt a különbség.A pro-t meg aki akarja megveszi aki meg nem akarja az nem veszi meg azt kész.Érdekes félévent jelennek meg telefonok ott mégsem megy a hiszti hogy szemét apple,alig van innováció stb. Most kijött egy 2x erõsebb konzol a ps4-nél,3x erõsebb az Xo-nál,és a sok hüvelykmatyi nem tudja feldolgoni.Meg egyáltalán aki nem akarja megvenni az minek szól hozzá ha nem is érdekli a termék?Ennyire a szívükön viselik a vásárlók sorsát, ("féltik õket a nagy csúnya gonosz sonytól aki mindenkit átver")mert az akkor szép dolog és dicséretes az erölködésük csak hasztalan.Aki akarja ugyis megveszi a prot, már csak az ár érték arány miatt is.Miért ne cserélné le valaki a ps4ét a pro-ra ha több fps számot akar meg jobb grafikát,ne adj Isten még 4k hdr tévéje is van,és még viszonylag olcsón is megússza.Nem kell ezt túlmisztfikálni,én is jobban örülnék ha olyan konzolt adnának ki 80000ft-ért ami tudja hozni a natív 4k-t magasabb fps számmal,de hát nem meseországban élünk.(bár gyanítom hogy valamilyen okból kifolyólag néhányan még akkor is ócsárolnák a sonyt a nagy gonosz konglomerációt aki az egész világot átverik és fõleg a hülyéket akik megveszik a termékeiket...)Egy szónak is száz a vége a nap végére a játékok számítanak,nem a részletesebb grafika és még csak nem is a magasabb fps szám pl Last of Us, Uc4.akinek pedig számít az vegye meg a prot,nem lesz tõle sem hûlyébb sem okosabb ember.
14.
14.
Mekee85
S ez miért uj? Ugyanezt mutatták a ps4pro bemutatoján.
13.
13.
CitromH
#12: És poros a levegő :D
12.
12.
PS4jacksony
A PSN PRO-n több gaz nő :D :D :D
10.
10.
RIP seggeszki.

Amikor az újabb konzol pont annyival tud többet, mint az elvileg szar PC: +3 szép fűszál.
9.
9.
Hunszi
#8: Egyetértek...a grafika is fontos természetesen, de nem hinném ég és föld különbség lesz a két konzol között (és itt most a megszokott Full HD kijelzőről beszélek) így nem hiszem megéri egy teljesen új konzolt venni ezért.
8.
8.
Szmoli11
A grafika nem mondom h másodlagos de ha csak egy kis változás lesz akkor tok felesleges .. Pár év múlva úgyis jön a Ps5 ... 2-3 év. Addig kb lesz 4-5 játék ami tuti vétel a többi meg nem érdekel. Most ultra vagy high között is mennyi különbség van ??? nemsok.. kb ilyen lesz a ps4pro és a ps4. Az ára se sokkal több vajon miért ... És engem csak az exklúzív címek szoktak érdekelni ... Meg a FIFA ennyi :) Fps meg nem is értem az csak pc n jó
7.
7.
Hunszi
Ez a konzol komolyan olyanoknak készül akiknek 80% grafika 20% játékélmény a lényeg...kit érdekel alig van pár exklúzív cím, csak a grafika legyen szép, pl egy ilyen free to play MOBAn...(nem mellesleg, pont ma játszottam vele, ez így is nagyon tetszetős, ahogy a For Honor is pl.)
6.
6.
latis666
Én nem értem nekem sem Ps4-em sem Ps4 pro-m nincs mégis érdekel hogy mennyivel lesz szebb ezért aztán nem értem mi a baj ezzel a hírrel. Nem mondom hogy soha nincs kint értelmetlenül semmi de ezzel pont nincs semmi baj.
5.
5.
Arsenal4ever
most akkor ez az oldal is elmegy a marketing ribanca stilus fele? "ennyivel szebb vs ennyivel jobb" videok tomege van mar igyis. Figyu elmondok egy okossagot csak mer faszagyerek vagykk: ami szar, az a pron is szar lesz attol hogy cukormazt tesznek ra (nem feltetlen erre a jatekra gondolok)!! Remelem napi 8 hir nem errol fog ezutan szolni.....mert az kibebaszott kiabrandito lesz!
4.
4.
KeXxX
"Ennyivel szebb a Paragon PS4 Prón" - Semmivel.
3.
3.
Stranger
Jó most meglehet magyarázni, hogy már tudtak a Próról és direkt csúnyábban adták ki... Egyébként meg reális különbség, kb. annyival erősebb a Pro az eredetitől, hogy feljebb tudunk tolni 3 beállítást mediumról maxra...
2.
2.
monsu
#1: Én sokat toltam ps4en, úgyhogy tudom hogy nincs butítás a videóban. Tényleg így néz ki. Más kérdés hogy pron hozza e majd a videón látottakat.
1.
1.
DON GONDOCS
És aki játszott vele ps4 elmondhatná mennyire van butítva a grafika a videón és mennyi a tényleges látványbeli különbség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...