Paragon PC

FPS-MOBA hibrid az Epictől?
Típus: FPS, MOBA

Fault - feltámadás a Paragon hamvaiból

Az Epic Games nagyot csődölt a MOBA-jával, a Paragonnal, de akadnak néhányan, akik ragaszkodnak a koncepcióhoz. A Strange Matter stúdió önálló alkotása, a Fault a Paragon hamvaiból támad fel.

Az Epic ingyenessé tette a Paragon assetjeit

Sajnos az Epic Games MOBA-ja nem találta meg a közönségét, ráadásul a Forntite fejlesztése miatt a srácoknak nem maradt energiája a támogatására sem. A készítők most 12 millió dollár értékű assetet tettek ingyenesen elérhetővé.

Ennyi volt: az Epic leállítja a Paragont

Az Epic Games bejelentette, hogy április végén elkaszálja a Paragont. Levelükben minden rajongótól elnézést kérnek, akik pedig valódi pénzt költöttek rá, mindent visszakapnak. A MOBA soha nem lép már ki a bétafázisból.

Bizonytalanná vált a Paragon jövője

A Paragon közösségi menedzsere egy meglepően őszinte Reddit-posztban ecsetelte, hogy mi újság a MOBA-val. Spoiler: a játék jövője bizonytalan a Fortnite árnyékában, a fejlesztőknek egy sor dolgot át kell gondolniuk.

Ennyivel szebb a Paragon PS4 Prón

Rövid összehasonlító videó érkezett a Paragonból, melyben azt mutatják be a fejlesztők, hogy mennyit szépül a játék az erősebb PlayStation 4 alatt - a különbségek jól láthatóak.

GC 2016: Paragon - elstartolt a nyílt bétateszt

Immáron minden érdeklődő számára elérhető a Paragon bétatesztje - erősítette meg az Epic Games. A 5v5-ös küzdelmekre koncentráló free-to-play MOBA-t már a PC-sek és a PS4-esek is nyúzhatják.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júliusi felhozatala

A PlayStation magyar Facebook-oldala idő előtt tette ki a PlayStation Plus júliusi ajándékairól szóló posztot, így már most megtudtuk, hogy milyen játékokat kapnak a PlayStation 4-tulajok.

Augusztusban indul a Paragon nyílt bétatesztje

Az új játszható hőssel egy kalap alatt az Epic Games bejelentette, hogy augusztus közepén indul a Paragon nyílt bétatesztje PC-n és PlayStation 4-en. Magyarán, ha nem akarsz pénz költeni a MOBA-ra, addig türelmesnek kell lenned.

Paragon - hónap végén jön a publikus béta

Május végén mindenki számára kipróbálható lesz az Epic fejlesztésében készülő Paragon bétája. Ha unod a DotA-t vagy a League of Legendset és szeretnél egy új, friss MOBA-t kipróbálni, akkor most itt a remek lehetőség.

Nem fejleszt több single játékot az Epic?

A Gears of War fejlesztője talán soha nem készít többet AAA-kategóriás single játékot. Ehelyett a csapat inkább az élő szolgáltatási modellben hisz - ennek első fecskéje a free-to-play Paragon.