Mi tíz darab videóval kezdjük a hetet - és Ti?

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Tíz darab - elképesztően klassz - videó került fel szerverünkre - nem kisebb nevek kaptak helyet összeállításunkban, mint például a Forza Motorsport 2.
Tíz darab - elképesztően klassz - videó került fel szerverünkre - nem kisebb nevek kaptak helyet összeállításunkban, mint például a Forza Motorsport 2. Ám megtekinthető a Dead Rising intrója is: a tegnap éjjeli videógyűjtés alatt kellemesen megborzongtatott a filmecske - horrorok kedvelőinek kötelező a megtekintés. Nyolc perces Enchanted Arms ingém felvételt is láthattok, melyért az Xboxyde.com munkatársai érdemelnek köszönetet. A képregény (illetve valamelyest a rajzfilm) alapján készülő Justice League Heroes-ról, a PS3-as Motorstorm-ról, a dinós Paraworld-ről és a legújabb Tony Hawk-játékról is készült egy-egy videó, továbbá a mai napon a Warhammer 40k: Dawn of War - Dark Crusade tudott duplázni: két animáció tölthető lesz a játékhoz kapcsolódóan. Lessétek meg a felhozatalt!
A nap videója
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
Making of the Game

2007-ben újra a multiplexekben dekkolunk majd, hogy mindenki kedvenc Tini Nindzsáira bámuljunk órákon át. Nem bocsátkoznék jóslatokba a filmet illetően, ám abban biztos vagyok, hogy a játékadaptáció remekül fog sikerülni. A projekt ugyanis a Ubisoft kezében van, kik már King Konggal egyszer bizonyították a tényt: lehet a filmnél kétszer jobb játékot csinálni. A TMNT vérbeli, már-már Prince of Persia-szintű akciónak bizonyul - lessétek meg a róla készült pár perces werkfilmet.

1.
1.
Halfer
Próbálok szavakat találni, de ebben a nagy csodálkozásban nehéz ...

A Tony Hawk's Project 8-ról van szó. Még mindig az államat keresem a földön. Ennél tökéletesebb deszkás játékot nem is csinálhattak volna, és még nincs is kész. Tökéletesen kidolgozott trükkök, főleg Special közben, ahogy még a kamerát is mozgatom, no meg a grafika amin szerintem minden gamernek tátva marad a szája. Nagyon bízom benne, hogy PC-re is kijön előbb-utóbb a konzolos megjelenések után, de ha nem és még több ilyen zseniális játékot jelentenek be, akkor el kell gondolkoznom egy konzol-beszerzésen. Ezt nem akarom kihagyni, minden pénzt megér (csak az a gond ha nincs, akkor hiába éri meg)!



A többi játékról már nem sokat mondok, mellékesek :D

Paraworld videó érdekes, de azt hittem egy kis ingame muvival csábítanak el minket, a TMNT harcrendszere első ránézésre tetszik, picit talán "bugyuta" volt a mozgás, de minden esetre kidolgozott, a Pop-os trükkök jók, már csak a kameranézet az, ami nem nyerte el a tetszésem. A filmre is eléggé kíváncsi vagyok. Dead Rising Intro jó, de most akkor mi lesz a játékkal, így, hogy betiltották előre?! Többi videóhoz nem volt még szerencsém.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...