Launch traileren a Gears of War 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Habár még 22 nap hátravan a Gears of War 4 premierjéig, a Microsoft már most fellőtte a netre a játék launch trailerét. A kampányból lopott pillanatoknak a Metallica Nothing Else Matters című száma szolgáltatja a talpalávalót.

A The Coalition munkatársai értenek a hangulatkeltéshez. A közelgő premier kapcsán napvilágot látott előzetes a single kampányra koncentrál. Az ősz hajú Marcus Fenix mellett az új generáció is odateszi magát: JD Fenix, Kait és Del egy eleddig soha nem látott ellenséggel csap össze.

A fejlesztők emellett megerősítették, hogy a PC-s verzióban is lesz osztott képernyős kooperatív mód.

A Gears of War 4 október 11-én debütál Windows 10-en és Xbox One-on. A játék része a Xbox Play Anywhere programnak, azaz mindegy melyik platformra veszed meg, alapból megkapod mindkét verziót.

15.
15.
UncannyDante94
#14: Huh ne is mond, nagy Gears fannak tartom magam,gondoltam megnézem h mien ütős kis trailer lett,és k*rvára tetszett nagyon adja..DE! 1ben megis bántam..igen sok mindent megmutat stb! -.-" nem hittem volna h lehet 1 játék trailer e is ennyire szpojleres....
(hál istennek a horda modról semmit sem néztem meg,legalább az meglepetés lesz)
14.
14.
kopic
Szpojler Lvl 1000.
Amúgy fasza trailer lett, sajnálom, hogy maga a játék nem tetszik.:S
13.
13.
tupaccc
A trailer ütős, de Dom emlékét így meggyalázni nem értem miért kellett…
11.
11.
ollie92
Juhéé PC-n lesz slit-screen co-op :) Na, lesz ez móka a haverokkal...
10.
10.
dante92
Marcus!!! :(
Tudtam, hogy ez lesz a sorsa. A trailer-ben nem egyszer kap csúnya pofont. Ez ilyen, és ez miatt lesz mégjobb az egész. Mikor belédverik az ideget, és már csak azért is harcolsz, bosszúból és nyomod a tv-nek a "qrvaanyádat!".
Csak a GoW4 miatt veszek egy Xbox One-t.
6.
6.
DON GONDOCS
Én szorítok hogy ez a rész nagyon jó legyen és az 5ik már egy teljesen új szintre vigye sorozatot. Minden megvan benne amit egy játékban szeretek (fantázia) robotok szörnyek + a viharok is kihatással vannak a játékmenetre. Már csak a havas helyszínek hiányoznak.
5.
5.
Yanez
#3: Nagyon szepen megirtad, igy viszonyul egy igazi gamer egy jo videojatekhoz! En pl az MGS szeriaval vagyok igy, de az UC vagy God of War sem az utolso. Am ezekben nem tudtam elkepzelni mi lenne, ha valo eletben is megtortenne. Ellenben a TLoU elmenyekor nagyon gyakran ott voltam en is a szereplokkel! Meg a Beyond Two Souls-ban is!
3.
3.
PaprikaJancsi
Egy játék nem csak attól lesz jó, mert tökéletes a sztori, szemkápráztató a látvány vagy netán hibátlan. Az örök kedvenceket úgysem ez a három tényező fogja eldönteni, hanem az, hogy mennyire érint meg. A Gears of War széria az ami engem teljes mértékben megérintet. Egy világ ami a részemé vált, a tesvéremmel játszva, mindig olyan érzés volt, hogy ha netán tényleg bekövetkezne egy ilyen fajta háború vállvetve akarok vele együtt harcba menni. Szomorú voltam mindenkét Carmine halálakor, elcsordult egy könnycseppem Dom elvesztésekor és meghatódtam amikor minden harcnak vége lett. Ez a trailer újra előhozta azt az élményt, amit semmi más játék nem tudott nyújtani, azt ami miatt érdemes játszani.
2.
2.
Sun9us
A sokadik Halo mellett ezt sem azért folytatják, mert valami újat tudnak\akarnak mondani, hanem mert KELL egy húzócím. Kicsit ilyen Dragon Ball-os, hogy a semmiből előkerül egy még nagyobb, még erősebb ellenfél.
1.
1.
Gykrizsi
Csak a rend kedvéért elkezdem a vitát. Ez valami eszméletlen volt, nem bírom kivárni az októbert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...