A Guerilla Games törölte második projektjét

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 19.
  • Gyászhír
Link másolása
A holland fejlesztő lemondott a titokban készülő játékáról azért, hogy teljes mértékben a Horizon: Zero Dawnra koncentrálhasson. Aki új Killzone-ban reménykedett, most csalódni fog.

A Game Informernek adott interjújában a Horizon: Zero Dawn rendezője, Mathijs de Jonge elhintette, hogy a csapat ugyan a PS4-exkluzív cím mellett egy másik játékon is dolgozott, de kénytelenek voltak elkaszálni, hogy csak a Horizonra koncentrálhassanak.

Az úriember elárulta, hogy a Guerillán belül egy-egy kisebb csapat két prototípust készített nagyjából hat hónapig. Az első a Horizon: Zero Dawn volt, a másik pedig egy be nem jelentett cím. A két játékot 30 ötlet közül választották ki, de a belsős visszajelzések alapján úgy döntöttek, mégis a Horizonra kell koncentrálniuk.

Ez egyáltalán nem ritka a játékfejlesztésben. A stúdió ügyvezetője, Hermen Hulst elismerte, hogy a Horizon: Zero Dawn még így is kockázatos, hiszen egy teljesen új címről van szó, ami gyökeresen eltér attól, amin a csapat korábban dolgozott.

Bizony, a Horizon egy nyitott világú akció-RPG, nem pedig egy lineáris FPS. Bár a Guerilla nem mondta, elképzelhető, hogy egy új Killzone-t töröltek, elvégre nagyon is időszerű lett volna egy folytatás: a sorozat legutolsó darabja, a Shadow Fall 2013 novemberében jelent meg.

3.
3.
sebtapasz
Remélhetőleg,megfog látszani a játékon,hogy elkaszáltak miatta egy másikat ...amit eddig mutattak a horizonból,az nagyon pozitív...
2.
2.
Raizen25
SF nekem se jött be, fél óra volt kb még hátra de nagyon meguntam. 3. részt sokkal jobban élveztem, a többihez nem volt szerencsém.
1.
1.
DON GONDOCS
Lehet jobban is jártak hogy a Horizon-ra koncentráltak. Jó volt a SF sőt talán a legjobb rész, de szerintem aki az előző részeket szerette anak már nem igazán jött be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...