Víz alatti pályával bővül a Rocket League

Link másolása
Új, ingyenes pályával bővül a Rocket League októberben, melyhez két fizetős autó is érkezik. Pontos dátum egyelőre még nincs, de a bejelentés mellé egy trailert is kaptunk.

Továbbra is nagyon sikeres az autós-focis Rocket League, melynek hozománya, hogy a játékhoz folyamatosan érkeznek a többnyire ingyenes kiegészítők. Októberben egy víz alatti pályával, az AquaDome-mal bővül a repertoár, melyről a trailer alapján legtöbbünknek talán a BioShock juthat eszébe.

Az ingyenes pálya mellé két Battle-Car is érkezik, a Proteus és a Triton - ezekért már fizetni kell, a szokásos 2 dolláros/eurós árcédulát kapták.

6.
6.
TheBigBoss89HUN
#4: A Technológia adott rá :) Legalábbis ezt közölték..de gondolom se a Sony se a Microsoft nem hajlandó ilyen szempontból együttműködni :)
4.
4.
#3: Mondták, hogy lesz ilyen? Az tényleg király lenne
3.
3.
TheBigBoss89HUN
Tök jó! Tényleg... De mikor lesz már elérhető funkció a cross invite? Mert Steames haverokkal okés,lehet nyomni,de akinek PS4-en vagy Xone-on is vannak haverjai??
Akkor lenne a Psyonix az ász,ha ezt meg tudná lépni.
2.
2.
zozo76hun
nekem meg a viz felett sem kell, nemhogy a viz alatt... :)
1.
1.
Yanez
Mindig amikor elorukkolnak valami otletessel, azt mondom, na ezt mar semmivel nem fogjak tudni uberelni, mert egyszeruen mindent bevetettek mar. Na ekkor folyton kitalalnak valami zsenialisat, ami megint megdobja a jatekot, es arra kenyszerit, hogy idonkent ujra csapassa az ember. Respect!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...