Sztoritraileren a FIFA 17

Link másolása
Pár nap múlva végre megérkezik az idei FIFA, mely rengeteg újítással várja a rajongókat. Az új grafikus motor mellett egy sztorimód is helyet kapott a játékban, melyben Alex Hunter karrierjét egyengethetjük.

Jövő hét kedden, azaz szeptember 27-én jelenik meg a FIFA 17, melyhez új előzetes érkezett, amiben a sztorimódot csodálhatjuk meg. A FIFA 17 történetében (mely kizárólag Xbox One-on, PS4-en és PC-n lesz elérhető) egy kitalált focista, Alex Hunter karrierjét egyengethetjük egészen a kezdetektől. A szokásos meccsek mellett lesznek átvezetők is, ahol Mass Effect módra hozhatunk majd döntéseket.

Ha kíváncsi vagy, milyen a The Journey névre hallgató sztorimód, akkor érdemes ránézned a demóra, mely már minden platformon elérhető. Ha esetleg EA Access- vagy Origin Access-előfizető vagy, akkor a játékot 10 órán át próbálgathatod.

11.
11.
Beniciodeltoro
#4: A mezei karrier mód mellé, vagy a sztori mód mellé én is betennék egy open world módot, sokat dobna a játékon, nem azt mondom hogy legyen Sims, de pl egy Marseille-i csóró gyerek a gettóból, vagy egy Bradfordi srác feltornászhatná magát a csúcs csapatokba, több fizut kapna, minél jobban megyeget a ranglétrán annál jobb pecókba költözhetne, régi verdája helyett Audival mehetne edzésre stb...túl tolni azért nem kellene.
A sztori mód rohadt jó lett, titu kipróbálom négy - öt csapattal majd.
10.
10.
Soma8811
#6: Mondjuk az akinek a játèkmenet számít és nem a kib*szott körítés meg csillogás.
9.
9.
respectpele10
#6: Bármelyik BPL csapattal mehetsz.
8.
8.
#3: Nehogymár még meg is köszönjük, hogy nem vágnak ki tartalmat a játékból...

Amúgy meg kétlem, hogy a sztori mód a forradalmi újításoktól vette volna el a ráfordított energiát. (Ne értsétek félre, nyilván nem is ilyen lesz soha, mert egy focis játékban nem is lehet, de azért amennyire futószalagon jön a játék, nincs sok dolguk vele.)
7.
7.
DarkLord
Ennyire elmaradott a Fifa egy NBA játékhoz képest? Most olyan nagy izé ez, hogy van benne sztori? :D Úgy beszéltek róla meg máshol is, mintha feltalálta volna az EA a spanyolviaszt ... Olyan focistát csinálsz legalább amilyet akarsz benne? (Nem vagyok nagy Fifa-s csak IFA-s azt vezettem már gyerekként is sokat, mert nagybátyám azzal nyomult :D)
6.
6.
Arsenal4ever
ugye nem a shittyben lehet csak a sracot iranyitani???? haaaat mi kibaszas lenne....!! ki akarna ott jatszani?? max a hires multja es tortenelme lehet vonzo.....:D ja olyan nincs is nekik!! Fifa varos minden evben...iden is elorendelve! ki a fasz akar a pes noname csapataival meg jatekosaival jatszani?? senki!
4.
4.
keiji maeda
én évek óta mondom , hogy open world mód kéne bele, például kreálsz egy saját karaktert és egy kisvárosból kezded , és járhatsz edzeni akár minden nap fejlődsz és bizonyos időpontokban mehetnék próbaedzésre vagy próbamecsre nagyobb csapatokhoz és így tovább és így tovább :) szerintem hatalmas újítás lenne , hozzáteszem nagyon nem szeretem az open world játékokat már
3.
3.
Yanez
#1: Senki sem ezert jatsza, de tekints ra, mint egy ujabb game mode-ra, ami csak dob a jatek szavatossagan. Kulonben is, eddig szinte mindenkinek tetszik. Plusz ingyen van! Masok fizetos dlc-kent vesztegetnek, ugyhogy ezuttal jar a pacsi az EA-nak!
2.
2.
respectpele10
#1: Mekkora hülyeséget mondtál. :D Pont hogy nagyon sokan idén a story mód miatt döntöttek úgy, hogy megveszik. Én most toltam EA Access 10 órás trial alatt és meg kell mondjam, hogy nagyon jó lett. :)
1.
1.
Neo1989
Szerintem FIFA-ba nem kell story , se ki se ezért játssza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...