Watch Dogs 2 - bővebben a DedSecről

Link másolása
Új előzetest kapott a Watch Dogs 2, melyben a DedSec csapatával ismerkedhetünk meg, valamint a történetről is többet megtudhatunk. A trailer a TGS-en bemutatott videó kibővített változata.

Új trailer érkezett a Watch Dogs 2-ből, melyben a történetről ismerhetünk meg némi új információt. Egy-két jelenet ismerős lehet az új előzetesből, ugyanis az a Tokyo Game Show-n bemutatott videó kibővített változata.

A Watch Dogs 2 november 15-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

30.
30.
Blueberry
Zuzu67hun-ez neked akart menni
29.
29.
Blueberry
Ne is legyen :P azis tuti olyan f@szrágó lenne mint te,1emberre addig nincs baj amíg tudja hol a helye,az igaz hogy nevelhetné magát 1-2 hamár ide húzták magukat
28.
28.
hadzsime
#25: Hehehe. Majdnem megpróbáltalak logikával és észérvekkel meggyőzni, arról, hogy milyen idióta nézeteid vannak, de még időben rájöttem arra, hogy egy olyan "emberrel " próbálnék vitatkozni, akit teljesen hidegen hagy ha egy védtelen nőt összevernek.
26.
26.
shatterhand
#25: Le..arom a fajt. Kulturat es viselkedest lehet ertekelni. Minden nepcsoportban van paraszt. Fanatikus muszlim, "megmondom masnak ki a magyar" egykutya.
Ismerek templomba jaró bunkokat boven.
25.
25.
zozo76hun
#23: amugy meg ebbol is latszik az orok ervenyu mondas hogy nem kell keveredni, akkor nem lesz baj, gondolj erre mikor ilyen peldat hozol fel.
24.
24.
zozo76hun
23.
23.
hadzsime
#22: Érdekes, amikor egy kopasz tahó úgy összevert egy MAGYAR lányt, hogy kórházban kellett az arcát helyre tenni, csak azért mert annak a neonáci pöcsnek nem tetszett, hogy a lánynak fekete barátja van, nem írták meg, hogy fehér ember csinálta. Ellenben, a lányt előszeretettel nevezték "fajgyalázó kurvának", aki megérdemelte, amit kapott. Mit szólnál, ha a te lányoddal csinálnák ezt? Legközelebb gondolj bele, ha azt a szart olvasod.
22.
22.
zozo76hun
#15: de legalabb le meri irni hogy milyen a szarmazasa az elkovetonek. ha tanart vernek hanyszor mondta be a kozmedia hogy az elkoveto cigany? pedig ugyis tudod hogy az.
14.
14.
Yanez
#9: Én mondjuk pont emiatt hagytam abba a Mr. Robot-ot, mert egyszerűen annyira illuzióromboló az elképzelés megvalósítása az adott szereplőkkel, hogy elvette minden érdeklődésem.
10.
10.
zozo76hun
#7: azert az egyesult allomkban a negerek egy resze szinte ugyanaz mint nalunk a kissebseg. ugyanugy ruhhelik is oket. persze az igaz hogy a negerek tettek is le az asztalra eleg sok mindent, a nalunk levo kisebbseg meg nem sok pozitivumot. :)
7.
7.
#6: Persze, csak azok nem a négerek. A kettő teljesen más.
6.
6.
zozo76hun
mert valamennyire mindenki rasszista. en legalabbis az vagyok. fentartasaim vannak bizonyos embertarsaimmal... :)
5.
5.
Miért említi meg mindig valaki a bőrszínt?
4.
4.
KőbányaKispest
Mondjuk kurva jól néz ki az tény. De hogy ez kinek jött be, higy ilyen idióta menő awesome hülyegyerekkkel kell játszani, nem tudom. Ez biztos marha menő lesz a streameken, meg úgy mindenhol, de szerintem gáz.

Nekem az elsővel nem volt bajom, 0 elvárásom volt, de még mindig komolyabb volt az a szereplő, mint egy szaros 16 éves néger gyerek, meg maszkos haverjai.
3.
3.
Necreon
Watch_Dogs (sponsored by MTV)
2.
2.
Blueberry
Ezzel csak egy a baj :( nem lehet "tombolni"-csak azokat támadhatod akit a játék ellenségnek tart
1.
1.
Miért ilyen steril minden? Az arcok is mintha porcelánból lennének. Furcsa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...