A Battlefield 1 is hamarabb kipróbálható lesz

  • Írta: barackostej
  • 2016. szeptember 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Az EA más játékaihoz hasonlóan a Battlefield 1-et is kipróbálhatják a megjelenés előtt az Origin Access- és az EA Access-előfizetők. Ezúttal is 10 órán át lesz nyúzható a játék, igaz, csak korlátozott tartalommal.

A FIFA 17-hez hasonlóan a Battlefield 1 is játszható lesz a megjelenés előtt az Origin Access- és az EA Access-felhasználóknak. Ehhez még csak a játékot sem kell megvásárolni, azaz ingyen próbálgathatják az előfizetők az első világháborús FPS-t. A próbaidő október 13-án indul, azaz szűk három hét múlva már játszható is lesz a program.

Némi megkötés azért lesz természetesen: maximum 10 órát lehet ingyen játszani a játékkal, utána meg kell vásárolni a címet és meg kell várni a megjelenést. A megjelenés előtt csak korlátozott tartalom lesz elérhető, így négy térkép (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress, Suez) és négy játékmód (Conquest, Rush, Operations, Domination) szerepel a korai változatban. A multi mellett az egyjátékos módba is belenézhetünk két küldetés erejéig (Storm of Steel és Through Mud and Blood).

A Battlefield 1 teljes változata október 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
ollie92
Fúú le a kalappal az EA előtt, amilyen rossz hírnevük volt/van. Ezekkel az EA acces húzásokkal nálam "zero to hero". Ubi, Acti, meg a többiek mi hasonlót kínálnak ??
3.99 € havonta és csomó játék ingyen, vagy 10h ízelítő, korábbi hozzáférés, stb.
Egy baszott cigi csomag áráért ! Bár ami fura, hogy okt. 13. lesz a start, ezt picit korainak tartom, tehették volna 17-re, úgy ahogy a deluxe edition előfizetők.
Utoljára a GTA5-nél vettem ki szabit startkor, de ennél ismét kiveszek pár napot :)
3.
3.
DarkLord
A Garden Warfare 2-ből még, mindig van 6 óra 30 perc játékidőm :D Bár múltkor frissített egy 8.5 gb-ot, akkor bántam, hogy még fenn van a ps4-en, de amíg nem játszom le, addig nem is törlöm.
1.
1.
Death-Wanderer
Nah most komolyan le a kalappal az EA előtt. Kellemes csalódàs volt a garden warf. 2 ingyenes full game. Erre ez is kiprobalhato pluss 10 oran at. Nem bantam meg hogy eves ea elofizit vettem !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...