Demót kapott a Dragon Quest Builders

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 27.
  • Letöltés
Jó két hét van még hátra a Dragon Quest Builders megjelenéséig, addig van időtök eldönteni, hogy befizettek-e a Dragon Quest és a Minecraft szerelemgyerekére! A Square Enix egy demóval igyekszik meggyőzni benneteket.

A Dragon Quest Buildersben az lesz a feladatunk, hogy újjáépítsük Alefgard világát, nyersanyagokat gyűjtünk, küldetéseket teljesítésünk, harcolunk és persze építkezünk majd orrvérzésig. A Dragon Quest Builders minden porcikáján érezni, hogy mi volt a Square Enix szándéka: úgy marad meg Dragon Questnek a játék, hogy közben le sem tagadhatná, hogy a Minecraft is inspirálta a készítőket.

A játék Japánban januárban jelent meg, hozzánk viszont csak október 14-én érkezik meg. Habár készült belőle PS3-as változat is, mi csak PS4-en és PS Vitán játszhatunk vele, sőt ki is próbálhatjuk, a PlayStation Store-ba ugyanis már fel is került a játék demója (PS4-es link, PS Vitás link). Ha ez sem elég csábító, nézz bele a fenti előzetesbe, amely átfogó képet ad arról, hogy mit ígér a Dragon Quest-széria legújabb mellékága!

A Dragon Quest Builders egyébként nagy siker lett Japánban, a kritikusok is imádták, aligha meglepő, hogy a Square Enix már a folytatás elkészítésén gondolkozik.

1.
delphijos
Az irányítás az építésnél elég nehézkes lett, bár lehet csak nekem nem jön be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...