Decemberben lesz az idei PlayStation Experience

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután a dátum idő előtt kiszivárgott, a Sony hivatalosan is megerősítette a 2016-os PlayStation Experience időpontját és helyszínét. San Francisco helyett ezúttal Anaheimből kapjuk a bejelentéseket.

A történetünk ott kezdődik, hogy egy NeoGAF-felhasználó még tavaly vásárolt egy jegyet az idei PlayStation Experience-re, és csak most vette észre, hogy az eseményt beharangozó oldal fejléce frissült egyet. Ezen már látható a 2016-os event helyszíne és dátuma is.

A Sony gyorsan reagált a szóbeszédekre és formálisan is bejelentette a bulit, amely az elmúlt két évben még a The Game Awards elől is ellopta a showt.

Las Vegas és San Francisco után ezúttal Anaheimben rendezik meg a PSX-et, az Anaheim Convention Centerben december 3-4. között.

Az első napon a Sony konferenciázik, ahol új játékbejelentésekre és gameplay bemutatókra számíthatunk, amit élőben követhettek az interneten keresztül (így nálunk is). Egy nappal később rendezik a Capcom-kupát, ahol döntőt vívnak a verekedős címek kiválóságai.

A kétnapos rendezvény alatt a látogatók kipróbálhatják a legújabb konzolokat, köztük a 4K-s kijelzőkre kötött PlayStation 4 Prót is.

Ha a fenti időpontban éppen Anaheimben jársz, itt tudsz jegyet vásárolni előre.

37.
37.
Hunszi
#36: 4K tulajoknál már a ONE S is nagy fejlődés volt, hogy tudja a 4k upscalet, lenyegében trükkösen lecsalja a ONE S azt a látványt, amivel lemarad a PS4től...de csak annál, akinek megvan a megfelelő kijelzője hozzá, többnyire ez lesz a PRO-val is. Kicsit olyan érzésem van, mint ha Ferrarit vennék egy rally pályára...adja az érzést, amiért Ferrari, de nem tudom kihajtani rendesen.
36.
36.
Hunszi
Egyszerű...nagyon leegyszerűsítve. PS4 single player 1080P 30fps, AAA multiknál, ami nem belsős cím, 900P 60fps, belősőknél 1080p 60fps, PRO single player 1440P (upscale 4K) 30 fps vagy 1080p ultra beállításokkal 30fps vagy 1080p unlocked fps (pl. mint a Tomb Raideres 40-45) multiban pedig címtől függetlenül 1080p 60fps és jobb textúrák...a kérdés mennyivel jobbak lesznek azok a textúrák. Szerintem akinek 40"nél kisebb FULL HD TV-je van az rohadtul nem fog észrevenni szinte semmit ebből az egészből. Akinek meg 4Kja van az megértem, hogy megveszi, mert ott tényleg kitudja a konzol használni a kijelző adottságait.
35.
35.
Hunszi
#19: fordítva...a PRO-t fogják limitálni, hogy ne csináljon többet, mint 60fps, az alap PS címek már alapból 60al mennek
33.
33.
kergabi83
Csak nekem tűnik fel hogy a PSVR megjelenése előtt 2 héttel (!) nagíitóval kell keresni a híreket a cuccról? Sem gameplay, se hype, se launchtrailer se semmi. Mintha a Sony elfelejtette volna hogy megjelenik egy 400 eurós kieg. amit az ember esetleg megvenne. Nekem ez furcsa...
28.
28.
delphijos
#23: Hatásos, de annyiban árnyalnám a dolgot, hogy a munhalyi csaj is UGYANOLYAN jó anya lenne, meg csodás feleség, de a "sima" szex mellett ő még egy kis szerepjátékban is benne lenne. Ez után döntse el az ember hogy "cserél-e".

( Az nem stimmelt számomra a Te példádban hogy a pro azt mind tudja mint amit a ps4, de a példából meg úgy fest mintha munkahelyi csaj csak kicsit "dögösebb" lenne, de a többi tulajdonsága meg nincs meg )
23.
23.
aordog
Más gondolat:
Ha van egy csinos felesêged és megad mindent (szakácsnô a konyhába, kurva az àgyban ès csodás családanya) akkor a munkahelyi lotyót meghagyod másnak. Legyen ez a feleség PS4-né.
De, ha egyedûl vagy, nincs senkid...akkor lehet, hogy jobb választás a munkahelyi lotyót választanod, akirôl megtudod, hogy Ô PS4Pro. Mivel mindent tud, így ha beleteszed a lemezed, akkor a maximumot fogja belôle kihozni.
Egy a kérdés? Ki az aki lecseréli az asszonyt a munkahelyi csajszira, hiszen a feleséged mindent megadott, amit kértél és
ezután is megad. Tudod jól, hogy az a munkahelyi cs csak a pénzt viszi eleinte
20.
20.
#16: Szia! Ha gondolod, én szívesen segítek, 3 hónapja vettem egy felső kategóriás Samsung-ot! Has érdekel a téma, írj rám privátban!
19.
19.
delphijos
#17: "A multis címek meg természetesen hozni fogják az elvárt 60fps szintet."

Úgy tudom hogy pont a multis címek (legalábbis a multi része ) pont hogy 30-ra lesz korlátozva ha az "alap" gépen is annyival megy, hogy ne legyen ez előny.
17.
17.
Hunszi
#15: A CoD már rég nem mérce grafikai teljesítmény szempontjából. A multis címek meg természetesen hozni fogják az elvárt 60fps szintet. Megkérdőjelezhetetlen a változás, ezt nem vonom kétségbe a kérdés csak az, hogy ez ár/érték arányban megérie. Véleményem és a tesztek szerint is, akinek Full HD kijelzője van annak nem éri meg a váltás, persze neked mint 4K tulajdonosnak ez más kérdés. Én azért inkább várok egy évet még a Scorpióra csak, hogy lássuk a konkurenciát, ebben a szűk egy évben úgysem tud akkorát dobbantani a PRO az alap kiadáshoz képest, hogy sajnálkoznom kéne a brutális különbségtől.
16.
16.
Lizard6 HUN
#3: Meg lehet kérdezni hogy milyen típusú TV-t vettél, mert én is vásárlás előtt állok.
15.
15.
#13: A 4k pixelmennyiségének a felét natívan renderereli le a gép, ami a 8,4 millió pixelmennyiségnek a fele kb. 4,2 millió pixel. Ez az 1440p és 30 fps-ben műveli ezt a gép. A többit már valóban felskálázza 4k-ra. Egyébként meg ott van a Call Of Duty Infinity Warfare 4k -s módja, ami natív 1440p, ott 45-60 fps között mozog még ezen a hardveren is a képkockaszám. Nekem 4KTV-m van, ami HDR 1000-es és számomra simán megéri a váltást PS4-ről PS4 Pro-ra! Az egyetlen dolog, amit méltán hiányolok, hogy ha már HDR és 4k konzol (mégha nem is natívan), akkor legyen 4k Blu-ray meghajtója is, ami sajnos nem valósult meg!
14.
14.
zozo76hun
az a helyzet hogy a (majdnem) 4K-t konyebb eladni marketing szempont mint a sima fullhd-t, 60fps van mogotte ha nem.
13.
13.
Hunszi
#12: A gamerek döntő többsége még mindig azt mondja inkább Full HD 60fps, mint 4K 30 (a Pro esetében ez a 4K meg nem is natív csak 80%ról upscalelt) és a 30 is még csak 25-30, mert a Horizon gameplay is le le esett a bemutató közben. Ergo se 4K konzolt nem kapsz...se Full HD 60fpst, hanem valamit a kettő között. Ha valakinek megéri ezért eladni az alap PSt is kipótolni még egy annyival akkor áldásom rá, személy szerint nekem ennyit nem ér.
12.
12.
Hunszi
#4: Amiből a mezei FULL HD felhasználó, alig fog észrevenni valamit. A digital foundry ráfeküdt a tesztelésre...véleményük szerint ellehet felejteni azt, hogy ennek köszönhetően majd jönnek a 60fps címek, az nép etetés, persze belsős címeknél, mint pl. a Last of US, lesz 60fps, mert az a játék pl. PS3on is jól futott, így nem nehéz egy kicsit jobb körítés mellett kicsikarni belőle a 60fpst, de a külsős címek nem fognak 60 fpsvel futni, mert azokat nagyon visszafogja rántani a CPU bármennyire is jóval erősebb GPU van benne. A tesztelő srácok szerint a PRO hardwere még midnig nem elég erős a Full HD 60fpshez, legalábbis, ami a AAA játékokat illeti (az új Tomb Raider tesztelése során "csak" 45fpst csíptek meg). Így a Full HD TV-vel rendelkező emberek egy kis külcsin változás mellett szinte semmit nem fognak észrevenni, max annyit, hogy ezentúl nem 900P-ben tolják, hanem 1080p-ben...az igazi különbséget, amire a PRO hivatott azt tényleg csak a 4Ks HDR kijelzővel rendelkező emberek fogják megtapasztalni. Mindenki döntse el mennyit ér ez neki...
11.
11.
Cipo3
#10: Sajnos Sony képtelen felmérni mi kell a vevőknek. Tipikusan az a cég ahol olyan vezetők vannak aki "nem kockáztatok abból nem lesz baj" fajta.

Samsungnál meg: "Ha nem lesz 10%-al nagyobb az eladás fél év múlva ki vagy rúgva"

Emiatt egyik ül a fenekén várja a csodát másik meg kitalálja mi kell a vevőnek.
10.
10.
strike19
#1: Szerintem ez a rendezvény 3 dologról szól:
Vegyél PS4 pro-t ,vegyél PS Vr és kérlek vegyél egy 4k HDR tv-t.
Úgy tudom a Sony-nak nem nagyon nyereséges a TV ágazata.
Ha magyar viszonylatokat nézek mindenkinek Samsung vagy LG tv vesz.
Sony nagyon drágább hozzájuk képest.
8.
8.
molsz187
Addig pont eltelik a 6 éves ciklus
7.
7.
molsz187
#5: Nem rémisztene meg ha scorpio után 2 évvel jönne az 5 !! Cserélem majd a prot arra !!!
6.
6.
simon 555
#1: Nem értem hol a lehúzás ebben.
Senki nem kötelez a váltásra, a sima PS4-re is ugyan úgy fog jönni minden játék a PS5-ig (ha lesz). Egy PS4 tulaj semmit nem fog érzékelni a PS4 Pro-ból ha nem vált, minden megy ugyan úgy mint eddig.
5.
5.
molsz187
#4: Így igaz skorpiónak meg már a ps5-vel kell szembenézni majd !!
4.
4.
Az az alig erősebb "szar", pont 2.4-szer erősebb!
3.
3.
molsz187
#2: Én a meeting után lecseréltem a tv-t hdr 4kra és felraktam eladásra a régit meg a pst amiket el is adtam és várom a prot szeretettel! :D
2.
2.
Hunszi
#1: Az szomorú igazság, hogy nem csak várhatnak rá...voltak ilyen kérdezősködések a PS tulajok között, hogy cserélike a jelenlegi konzoljukat PRO-ra, több mint 50% a cserére szavazott, szóval óóóriási pénzt fognak evvel kaszálni a Sonysok.
1.
1.
Angelwing
Kenjék a hajukra a PlayStation Prót! Ez is csak egy újabb lehúzás! Biztos azt szeretnék ha mindenki lecserélné az alap PS4-et. De arra várhatnak! Helyette csinálhatnának egy normális PS-t amire megérné váltani, nem egy alig erősebb szart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...