Wasteland 3 - a fagyos Coloradóba látogatunk

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az inXile hivatalosan is megerősítette, hogy folytatást kap a Wasteland-sorozat. A harmadik rész a nukleáris háború sújtotta, fagyos Coloradóban fog játszódni. A pénzkalapozás októberben veszi kezdetét.

A Wasteland 3 főhőse ezúttal a Team November csapatának utolsó túlélőjeként érkezik a nukleáris háború sújtotta fagyos tundrára, Coloradóba. Ezúttal is egy Rangert fogunk alakítani, akivel elrejtett titkokat, elvesztett technológiákat fogunk felfedezni, miközben a helyi halálos frakciókkal vívunk.

Nem lesz könnyű dolgunk, a Rangerekről korábban senki sem hallott, így a nulláról kell felépítenünk reputációnkat, azaz döntéseink minden eddiginél jobban meghatározzák majd, hogyan viszonyulnak hozzánk a játékbeli társaink. Például eldönthetjük, hogy a felfedezett, akár lakott helyeken megmentjük-e az embereket vagy mindenkit lemészárolunk. Bárhogy is döntünk, döntéseink következménye csak a játék későbbi fázisaiban érezteti majd hatását.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Wasteland-sorozatban akár a haverokkal karöltve is felfedezhetjük ezt a posztapokaliptikus poklot. Mindez azt jelenti, hogy az újonnan bevezetett kooperatív módnak köszönhetően akár többen is végigvihetjük majd a kampányt.

A fejlesztők ígérete szerint sokat fejlődik majd a körökre osztott harcrendszer, ráadásul az egész kiegészül majd a csapategységre összpontosító képességekkel is. Kapunk irányítható járműveket, ráadásul ezek fejleszthetőek lesznek, így nem csak a távolságok megtételének könnyítése lesz a feladatuk. Emellett biztosan megújul a dialógusrendszer is, ami mögött a  Torment: Tides of Numenerában megismert "ágrendszer" koncepciója húzódik majd meg.

A Wasteland 3 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Mac-re és Linuxra is készül. Ahhoz, hogy a projekt megvalósuljon, közel 2,75 millió dollárt szeretne összekalapozni a csapat, méghozzá a Figen.

6.
6.
anarchoid
3.
3.
CitromH
#2: Próbáld ki. A 2-es az elejétől a végéig izgalmas. Ezt azért is hangsúlyozom ki, mert valahogy a mai játékokat félúton egyszerűen megunom...
2.
2.
Chrysh
Jó, hogy újra van igény a taktikusabb játékmenetet felvonultató címekre, bár én még nem találkoztam a 2. részével se a szériából, viszont jómagam gyorsan beleszerettem a taktikai RPG-kbe, vagy stratégiákba kezdve az XCOM-mal, ami után folytathatnám a sort bőven nem egy címmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...