Wasteland 3 MAC, PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal fagyos vidékekre kalauzol el minket a Wasteland-sorozat folytatása.

Megérkezett a Wasteland 3 legújabb DLC-je

A Wasteland 3 rangerei nem akaszthatják szögre a nukleáris hamutól porzó kabátjukat, ezúttal ugyanis egy bizarr szekta várja őket a Cheyenne-hegység alatt. Vár bennünket a Cult of the Holy Detonation.

GC 2021: Bemutatkozott a Wasteland 3 új DLC-je

Nem végeztünk még a Wasteland 3 nukleáris pusztáival, ősszel új kiegészítővel bővül tovább a történet. Ezúttal a Cheyenne-hegy alá vezet az utunk, ahol egy katasztrófát megakadályozandó egy nem mindennapi szektát is meg kell állítanunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú játékmegjelenési listával indul a június, a kiadók és fejlesztőcégek alaposan megnyomják a nyár elejét. Nagyobb címeket és izgalmas indie projekteket egyaránt találni a felhozatalban.

Wasteland 3 - isten hozott Steeltownban!

Hamarosan újra visszatérhetünk Colorado fagyos posztapokaliptikus pusztáira a Wasteland 3 legújabb sztori központú DLC-jében, a The Battle of Steeltownban, ami a közelgő megjelenés örömére most egy vadiúj trailert villantott.

Ismét FPS-szerepjátékot teasel az inXile

A korábbi álláshirdetésekből már sejthettük, hogy a Wasteland 3 alkotói a Fallout nyomdokain haladva belsőnézetű szerepjátékon dolgoznak, most pedig a csapat gyakorlatilag minden kételyünket eloszlatta ezzel kapcsolatosan.

Sztori DLC-vel bővül júniusban a Wasteland 3

Nyár elején a kinti meleg elől visszamenekülhetünk Colorado hideg és posztapokaliptikus tájaira, ugyanis vadonatúj kiegészítőt kap a Wasteland 3, ami a The Battle of Steeltown fantázianevet kapta.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Wasteland 3 - új nehézségi fokozatot hozott a patch

Élesedett az 1.3-as update az inXile Entertainment RPG-jéhez, a Wasteland 3-hoz, ami rengeteg apróbb javítás mellett egy új nehézségi szintet is magával hozott a játékba: a sokat sejtető Tourist módot.

FPS-szerepjátékot készít a Wasteland 3 csapata

Azt eddig is tudtuk, hogy legalább két új RPG-n dolgozik az inXile Entertainment, úgy tűnik azonban, hogy ezek közül legfeljebb csak az egyik követi majd a Wasteland 3 klasszikus, felső nézetes formuláját.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.