Alaposan átalakul a Battlefield társalkalmazása

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Új dizájnt kap a Battlefield mobilos alkalmazása, és persze át is nevezik, miután a DICE kukázta a jó öreg Battlelogot. Az új app ősszel érkezik majd, a további részleteket később osztja meg a fejlesztőcsapat.

Első világháború ide, meseszép grafika oda, a rajongók egy része valószínűleg annak örült a legjobban, hogy a DICE kivezette a böngészős Battlelogot, és a szerverkeresőt teljes mértékben integrálta a Battlefield 1-be. Ennek megfelelően magát a márkanevet is eltemeti a csapat, és így a mobilos alkalmazás is új nevet kap.

A jövőben Battlefield Companion néven fut az app, sőt ha már így alakult, egy teljes redizájn társaságban vezetik be az új elnevezést. A DICE egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor válik letölthetővé a megújult alkalmazás, de az első hírek szerint funkciók tekintetében azt nyújtja majd, mint eddig: ha szeretnénk, itt is követhetjük a statjainkat, az achievementjeinket és a barátaink teljesítményét, valamint ha úgy tetszik, a katonánk testreszabását is elvégezhetjük benne.

A megújult app egyébként csak a Battlefield 1-et és a Battlefield 4-et fogja támogatni.

Hétvégén még egyszer megmutatják a kampányt

Az első trailer és részletek után a hétvégén még egyszer belenézhetünk majd a Battlefield 1 kampányába, október 1-jén, este 10 órakor a TwitchCon apropóján streamelnek gameplayt belőle. A végeredményt mi is megosztjuk veletek, stay tuned!

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Egy fillért nem ért, ideje volt kidobni. Rühelltem ki-be lépkedni.
2.
2.
Kolompár Tarzan
Ennél azért jóval több probléma volt a webes megoldással.
Rengeteg erőforrást zabált, állandóan frissíteni kellett, voltak benne biztonsági rések. Igazából nem értettem a célját, max az, hogy pár TCP/IP protokolt nem kellett belekódolni a főbprogramba. Megspóroltak vele fél dollárt.

Én örülök, hogy kinyírták.
1.
1.
ollie92
Én vagyok az egyetlen akinek hiányozni fog a battlelog ? :/

Jó néha bugos vol, de amíg keresgélted melyik szeróra mész fel,
a sorban állás alatt + töltés ideje alatt addig elfoglalhattad magad mással is.
Youtube, GK, bármi más ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...