Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Cooltúra
Link másolása
De még mennyit! Ha minden jól megy, hamarosan kiderül valami konkrétum a Portal-filmről, megtudtuk, ki lesz az új Oroszlánkirály rendezője, és hogy mikor jön a Star Wars: Rogue One utolsó előzetese.

Portal-film - hamarosan jöhetnek a részletek

J.J. Abrams és Gabe Newell még 2013-ban dobta fel az ötletet, hogy filmet kellene forgatni a Portalból és a Half-Life-ból. Bár az adaptációkról azóta sem derült ki semmi konkrétum, Abrams márciusban igyekezett megnyugtatni minket, hogy a terveik változatlanok, a minap pedig megerősítette az IGN-nek, hogy éppen a jövő héten lesz egy tárgyalása a Valve-val, és reméli, a Portal kapcsán már elő is rukkolhatnak valami bejelentéssel a közeljövőben. Mi szurkolunk!

Jon Favreau rendezik az új Oroszlánkirályt

A Disney gőzerővel remake-eli a klasszikus rajzfilmjeit, alig került mozikba A dzsungel könyve, jövőre érkezik A szépség és a szörnyeteg filmváltozata Emma Watsonnal, nemsokára pedig az Oroszlánkirályból is készül egy CGI-film. Mint kiderült, a Disney nem akárkire bízta a rendezői feladatokat, A dzsungel könyve és persze a Vasember mögött álló Jon Favreau dirigálja majd az alkotást. A filmben néhány klasszikus betétdal is felcsendül, konkrétumok még nincsenek, de meglepődnénk, ha ez nem lenne benne:

A Bosszúállókat is megemlítik a Doctor Strange új szpotjában

A november 3-án érkező Doctor Strange egy új TV-reklámmal büszkélkedhet ezúttal, amelyben egy mondat erejéig a Bosszúállókat is megemlítik. Nyilván nem véletlenül. Azt egyébként maga Benedict Cumberbatch erősítette meg, hogy az általa alakított Doctor Strange is feltűnik majd a következő Avengers-filmben, igaz, a karakter eredetét elmesélő mozi még viszonylag lazán kapcsolódik a Marvel filmes univerzumának nagy-nagy dobásához - nem is nehéz kitalálni, hogyan.

Kiderült, hogy mikor jön az új Star Wars utolsó előzetese

És ha már Doctor Strange: a Disney megerősítette, hogy a Doctor Strange premierje apropóján vetítik majd le a Star Wars: A Rogue One Story utolsó előzetesét. Persze elképzelhető, hogy ez annyira lesz "utolsó", mint a The Force Awakens "utolsó trailere", amit még vagy három-négy nemzetközi előzetes és tévéreklám követett, tele-tele új jelenettel.

A Fantastic Beasts and Where to Find Them bezzeg már megkapta az utolsó trailerét

Ezt már levezetésképpen ajánljuk, jó szórakozást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...