Jövőre sem lesz új Assassin's Creed és Far Cry?

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Korábban már felröppentek olyan hírek, miszerint a 2017-es évet is kihagyja az Assassin's Creed, ám most egyre biztosabbnak tűnik a dolog. Ugyanez a helyzet a Far Cry-jal is.

Annak ellenére, hogy 2009 óta minden évben új Assassin's Creedet kaptunk, idén februárban megerősítést nyert, hogy a frencsájz kihagyja a 2016-os évet. A kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot akkor úgy fogalmazott, ezentúl nem az évenkénti megjelenés a cél, hanem a "rendszeresség".

Így sokan 2017-re várták az új iterációt, ám a múlt hónapban szárnyra kelt híresztelések alapján a jövő évi premier sem tűnik biztosnak. A cég alelnöke, Tommy Francois felerősítette a félelmeinket.

A szakember az IGN-nek adott interjújában kifejtette, hogy a fejlesztők immár arra törekednek, hogy egy évvel a megjelenés előtt elérjék az alfastátuszt, így több idejük lesz a polírozásra, többet tudnak finomítani rajta, és lecserélhetik a felesleges dolgokat valami jobbra. A végeredmény pedig egy minőségi alkotás lesz. Ez érvényes az új Assassin's Creedre és a Far Cryra is - ha ezen múlik, nem kapkodnak, inkább várnak velük 2018-ig.

A kétéves szünet nem jelenti azt, hogy a Ubisoft így kerüli ki a telített piacot, mindössze teret adnak az innovációnak, a fejlesztők többet tudnak kísérletezni. A kiadót korábban sem kellett félteni: ha úgy hozta a helyzet, más projektek megjelenését is zokszó nélkül elhalasztotta, lásd a The Division esetét.

Öröm az ürömben, hogy a pletykált Assassin's Creed: Empire első screenshotja éppen ma szivárgott ki.

29.
29.
Zoli0705
#28: Ezt miből szűrted le? Semmi ilyesmit nem ìrtam vagy cèloztam rà.
28.
28.
#26: Nos, ha szerinted a semmiből felépíteni egy új AAA-s IP-t, meg a sorozatgyártott másik új részét kiadni ugyan azzal a munkával jár, akkor fölösleges vitáznunk. Mindenesetre azzal egyetértek (ahogy már korábban leírtam), hogy valószínűleg az új AC sem fog akkorát szólni, mint ahogy az Ubi szeretné.
27.
27.
Zoli0705
#26: A witcher 3-on valaha is.
Az ubi nem fog annyi pènzt ès energiàt belerakni amennyi kellene ahoz hogy egy valòban nìvòs AC szülessen.


(Imàdnàm az AC ha az a retek ubisoft engednè. De nem hiszek a tündèrmesèkben.)
26.
26.
Zoli0705
#25: Aha a division ùj volt. Ès? Ha egy vadiùj projek (egy bemutatkozò projekt) kivitelezèse ilyen "minősègi" nàluk akkor mit vàrhatunk egy sokszor leràgott csonttol? Rohadtul hallgattak a "rajongòkra" a Unity bugàsa utàn, kiadtak egy ugyanolyan optimalizàlatlan "buggtengeres", sòtlan, èrzelmektől mentes "jàtèkot".
Az ubisoft 2 dolgohoz èrt nagyon szerintem, az ipari munkàhoz làtvàny tèren (ipari!!!! Nem egyedi), ès rohadt jò ötletgazdàk lennènek.

Azt mondod 2èvnek elègnek kell lennie. Mivan ha èn meg azt mondom ugyanùgy 1èv vagy picivel több időt fordìtanak rà!? A többi pedig arra megy el hogy a hamarosan megjelenő jatèkokkal foglalkozzanak valamint a ps4 pro ès majd megjelenő skorpiò miatt jegeltetik azèrt hogy ha kint lesz mindkettő akkor azonnal tudja a jàtèk azt a "szintet" grafikailag. Simàn kinèzem belőlük, az eget is kèpesek lehazudni az ègről.
A CD Projekt Red jò pàr hònappal ezelőtt lenyilatkozta hogy a "77-en "mà most több ember dolgozik mint
25.
25.
#23: Division nem tudom hogy jön ide, az új IP volt, az AC meg egy már jól bejáratott cím náluk. A második részt most ne nézzük, akkor a mára már teljesen unalomba fulladt játékmenet még friss volt, de a Black Flag és a Syndicate esetéből kijelenthető, hogy ha az Ubi, még ha csak a negatív visszhang hatására is, de észhez tér és átmegy full damage control-ba, akkor a soron következő epizód többé-kevésbé jól sikerül. Na most erre két évük is van. Bár szeretném, de kétlem, hogy a nulláról építenék fel újra az egész játékot, én csak egy nagyobb ráncfelvarrásra számítok most is tőlük, arra pedig ennyi időnek elégnek kell lennie.
23.
23.
Zoli0705
#20: A Division pèldàul meddig kèszült? Làtjuk abban is a "minősègi" munkát.

Szemèlyes vèlemènyem az, hogy nem lepődnèk meg ha a ps4 pro ès az xbox skorpiò miatt lenne ez a "2018"-as megjelenès. Grafikailag "gyönyörűsèges" talàn mèg egy orbitàlis map-al is megfejelik de tartalmilag ugyan olyan nulla lesz mint az összes eddigi jatèkuk 90%-a.
Felesleges "remènykedni" abban hogy ez minősègi lesz. Először csinàljanak egy tènyleg minősègi AAA jàtèkot ès aztàn talàlni lehet abban bìzni hogy az utàna következők között is lesz.
A valòdi AAA cìmekhez kèpest az ubi cìmek èrtèke megjelenèse napjàn maximum 25eurot èr ha abbòl indulunk ki hogy az valòdi minősègi munkàkat adjàk 50-70euro között.
21.
21.
zozo76hun
akar az egesz sorozatot is megszuntetheti! :)
20.
20.
Ez az, szépen írja ide mindenki, hogy az AC mekkora szar. Csak aztán el ne felejtsetek átmászni a COD-os hírhez is, és ott megtenni ugyanezt.

Szerintem bőven elég a 2 év arra, hogy igényes munkát adjanak ki a kezeik közül, úgyhogy én örülnék, ha már jövőre megérkezne.
19.
19.
ilovenancythompson
rögvest sírva fakadok hogy egy évig nem lesz AC. De kár.
18.
18.
Zoli0705
#14: Hààt, sokan erre meg azt mondanànk hogy Te vagy az aki a Witcherrel nem is jàtszott. Màr csak azt nèzve is hogy aki valòban jàtszott mindkettővel annak a Witcher-hez kèpest az AC olyan mintha lenne egy nagyobbacska jàtszòtered.

Hosszù jàtèkidőt?? Persze, ha megkeresed az összes làdàt, ès minden kis szart akkor valòban.
Engem amùgy rohadtul idegesìtett mikor Evie-vel a jövőbe kellett "utazni", az a női hang valami brutàl ocsmàny volt hallgatni. A jàtèk eleje amùgy tetszett de kb a felètől, felètől? 27-33%-tòl mintha kettè vàgtàk volna a jàtèkot. Az elejèn a pàrbeszèdekben mèg volt nèmi minősèg de aztàn........ a vège meg egy összecsapott nulla.

A Primal amùgy tetszik. Szerintem az UBI-nak ez az egyik olyan jàtèka ahol tènyleg hitelesek a pàrbeszèdek. Lehet csak ilyen ősemberes, primitìv nyelvrendszerűeket kène csinàlniuk mert ott ahol elvàrnà az ember hogy legyen tartalma illetve èrtelmes pàrbeszèdek ott is a primal szintjèn vannak. (Bàr ez a mindenki őrült kicsit sok lett, nèha olyan èrzèsem volt mintha egy elmegyògyintèzetből kiszabadult emberekhez lenne "szerencsèm")
17.
17.
Codehook1337
Far Cryt sajnálom szerintem legjobb játékok. Mindegyik rész letudott kötni 30-40 órára. (Kivéve a 2)
12.
12.
RangerFox
Én kifejezetten hiányolom mind a két szériát, FC3-4-primal, és az új ACk is felejthetetlen, hosszú játékidőt kínáltak, és a világuk jobban megfogott, mint a többi nyílt világú játéké (pl. Witcher, GTA etc)
10.
10.
Sid3481
Nem tudom, hogy fogjuk ezt kibírni! Szerintem: SIMÁN!:D Ez a sorozat is eléggé megfásult már, rég pihenőre kellet volna küldeni és max. 3 évente kiadni egy részt! Én a 4 után befejeztem, az is csak azért tetszett mert "kalózos" volt. A multi viszont sokakkal ellentétbe nekem bejött, kár hogy azt a részét már kivették a játékból.
8.
8.
Drazhar
Segond, nem is kell.
Egyébként meg ha az "Empire" már most szivárog, akkor tuti, hogy 2017-ben ki is jön.
Inkább jöhetne új Splinter meg Prince of Persia. A fenti két címüket a totális unalomig kipörgették már.
7.
7.
DON GONDOCS
Jövőre jön a Ghost recon, For Honor, South Park: The Fractured But Whole, jóhogy nem jön új AC-FC.
5.
5.
dcba
#3: "Csinálhatnának egy (a Ps2-es trilógia féle) igényes Prince of Persia -t."

Minden erommel tamogatom az inditvanyt :D :D :D
4.
4.
strike19
Szerintem azért hanyagolják a két címet mert most az UBi rákapcsol a Vr játékokra.
Meg kell lovagolni a hype vonatot.
3.
3.
KRAT0S
"Jövőre sem lesz új Assassin's Creed és Far Cry"

Nagyon helyes! (már okádni tudnék tőlük)

Csinálhatnának egy (a Ps2-es trilógia féle) igényes Prince of Persia -t.
2.
2.
Harrison_Wells
Én AC-vel játszottam de hiába van új gépem , meg max felbontás, úgy vánszorogtam, hogy egy lajhár-csiga kettős lehagyott !
Far Cry: kénbe egy vérfrissítés, mert a legutóbbi részek kimerültek abban hogy borzasztó kevés fegyverrel kell magaslati helyeket bevenni :(
1.
1.
elgeri
A felfogás jó! Aztán persze ki tudja mi lesz a vége.

Előbb csináljuk meg aztán adjuk ki. Nem pedig fordítva, hogy már az eladott játékot foltozgatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...