Egyelőre nincs tervben a PC-s Sunset Overdrive

Link másolása
Hét elején az Insomniac Games lepattintotta a Sunset Overdrive PC-s verziójára vonatkozó kérdéseket, mondván a Microsoft döntése, hogy lesz-e átirat. Sajnos azonban a redmondi cég egyelőre nem tervez ilyesmit.

Pár napja egy rajongói kérdésre válaszolva az Insomniac Games elárulta, hogy nem rajtuk múlik a Sunset Overdrive PC-s kiadása és a Microsoftra hárították a felelősséget. Mindez azért érdekes, mert két évvel ezelőtt a Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző csapat azért döntött a Microsoft mellett, mert teljes szabadságot kaptak és a játék jogaival is ők rendelkezhettek.

A GameSpot megkérdezte a Microsoftot is - a vállalat egyik szóvivője elárulta, hogy nagyon büszkék a Sunset Overdrive-ra, az Insomniac pedig remek partnernek bizonyult, egyelőre azonban nincsen semmilyen bejelentenivalójuk, azaz nem tervezik PC-re is elhozni a játékot. Ennek ellenére talán még lehet reménykedni, hiszen a redmondi cég az utóbbi időben szinte az összes Xbox One-exkluzív címet elhozta PC-re, miért éppen a Sunset Overdrive maradna ki?

12.
12.
PrimYaz00
#5: Jó is az amikor egyedül van az ember :D
5.
5.
Uborka2
#4: Szerintem meg nincs :D
4.
4.
PrimYaz00
#3: Azért állítja ezt, mert igaza van :)
1.
1.
p3ti
A legszomorúbb ebben a játékban, hogy kb. az egyik legjobb IP az utóbbi 2 évben, ennek ellenére olyan kevés figyelmet kapott hogy szinte fájt végig nézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...