12 percig mozog a Battlefield 1 kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 2.
  • Videó
Link másolása
A héten kaptuk meg a Battlefield 1 kampányának első előzetesét, ma pedig már tömény gameplaynek örülhetünk. Hatvanmillió ember harcolt az első világháborúban, amely örökre megváltoztatta a világot - írja a bevezetés.

Az alábbi videó a Battlefield 1 single kampányának elejét mutatja be, azon belül is a Storm of Steel küldetést. A harcok hihetetlenül intenzívek, fedezéktől fedezékig haladunk hősünkkel, és még egy tankcsatába is belekóstolhatunk.

Ezt a missziót is végigjátszhatjuk október 13-tól EA Access- vagy Origin Access-előfizetőként - a Battlefield 1-ben több játszható karaktert irányíthatunk, öt különböző sztorit átélve.

A végleges változat október 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Két újabb előzetes:

89.
89.
Őrnagy
Ha 25 perc, az már nekem jó, mert nálam akkor eltart 10-15 órát :)
88.
88.
Őrnagy
Lehet tudni, hogy kb mennyi idő lesz a teljes single kampány?
78.
78.
Dave567
#69: Teszek nagy ívből mind a kettőre, ezek már nem játékok, csak sok ember azt hiszi..
Nézd meg a BF3/4-et, ott tudtak single-t csinálni? Hát nem.... Akkor miért pont most kezdené el a DICE? :D :D
És igaza van HUNRova-nak a hozzá hasonló embereket kéne ki bannolni aki előveszi a BF hír alatt a CODOT, mikor semmi köze egymáshoz, de ide jön Flamet kelteni.
De ha már fikázzuk a codot, akkor előveszem az MW szériát, ami köztudott a mai napig a legjobb játék, és nem sikerült a battlefield szériának lenyomni se a 3. se a 4. résznek, és ezzel se lesz így.
Meg lehet nézni az eladásokat, teszteket, csúnyán 9 pont alatt van a Battlefield, és ez a lényeg.
Félre értés ne essék, már egyik játék se jön be, inkább elmegyek Divisionozni, az jobban szórakoztat.
De hagyjuk már ezt a sok fikázást meg trollkodást, egyik játék se jelent még meg, és már tudjuk, hogy az lesz a jobb, hagyjuk már.
BÉKE mindenkinek.
72.
72.
kopic
71.
71.
kopic
69.
69.
kopic
#67: Pedig így lesz. Cafatokra fogja tépni azt az kibebaxott unalmas, xar futurisztikus valamit és remélhetőleg ez az eladásokon is megfog látszódni így talán az Activision észbe fog kapni,. +A gamerek már régóta ki vannak éhezve egy olyan vh-s fps-re ami büntet,
60.
60.
#59: Igen, pont az egyik legbutább map hiányzik :D
59.
59.
Szmoli11
A repcsiket kicsit nehéz irányítani a bf4-3 hoz képest, de jó lesz. Es mondjuk egy operation metro nem lenne rossz 1 VHS köntösben
58.
58.
Szmoli11
Szerintem meg mindenki tankokkal fog mászkálni. Nagyon OP lett . Remélem tesznek bele több olyan fegyvert, vagy több löveget amivel likvidálni lehet a tankokat
44.
44.
HUNRova, írd le légyszi PÜ-ben. Már tényleg nem értem, miért nem kap azonnali bant, ilyen idióták kezelik ezt az oldalt?
41.
41.
Arbor
Nem is értem az emberek milyen történetet várnak egy történelmi játéktól. Már 100 éve kész a " sztori".
39.
39.
Galdech
Egyébként az lett volna az igazi, ha július 28-án vagy november 11-én adják ki.
38.
38.
KRAT0S
26.
26.
Yanez
#23: Honnan veszed, hogy szerkesztô vagyok? A játékról még Mari néni lábgombája is többet tud, mint én. Azért írj nekünk még hasonló "sületlenségeket"! :"D
23.
23.
Inferno
De amúgy az a legjobb mikor egy szerkesztő moderátor ír sületlenségeket #15 :"D
19.
19.
Rakottkrumpli
#16: Olvasni, informálódni csak a a buzi lipsi sátánista zsidógyíkemberek szoktak, mi ojant nem csinálunk, me nem menő!
18.
18.
elderath
#16: POntosan. Ez a folyamatos katona váltás kizárólag a prológban van így. Ezt streamen el is mondták. War storyknál csak 1 karaktert irányítunk végig
17.
17.
kopic
Közel sem gondoltam volna, hogy a DICE egy tisztességes kampányt fog összekalapálni nekünk, de úgy látszik hatalmasat tévedtem ! Eddig látottak alapján nagyon tetszik.
16.
16.
Inferno
Amúgy srácok senki se vette észre h ez az első 10 perc csak egy prológus és direkt így lett megcsinálva h biztos meghaljon a karakter! Csak mert látom nem vettétek észre h halál előtt belassul az idő h biztos lelőjjenek. Plussz nemtom hány GK-s hírbe írták h 5 karakterünk lesz a kampányba fejezetenként egy szó sincs semmi ilyen meghalok és más katona vagyok dologról ez csak prológus :p
15.
15.
Yanez
Kár, hogy katonáról katonára váltunk halál esetén, mert így kizárhatunk egy rendes sztorit, s cserébe nyersen tálalva kapjuk a háborús kampányt. Én mondjuk szívesebben átéltem volna a játékban egy hôs katona történetét, szívszorítóan drámai jelenetekkel megspékelve. A váltogatós koncepció már a Zombi-ban sem jött be annyira történet szempontjából, a gameplay viszont még így is érdekes és hangulatos.
13.
13.
Henry82
Nagyon jol nez ki, bar en nem igy kepzelek el egy igazi haborut, hogy a katonak egyesevel kolbaszolnak nyilt teruleteken, hatha lelovi oket valaki. Ugy kepzelem el, hogy csapatokban, egymast fedezve fedezektol fedezekig tamadnak, vagy vedekeznek.
12.
12.
shatterhand
Bc2 remaster kellett volna inkabb
10.
10.
#9: Szerintem az életben el sem fogom indítani a kampányt, kb. telibe szarom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...