Modern Warfare Remastered - lemez is kell hozzá

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 3.
  • Hír
Link másolása
De milyen lemez, amikor a Call of Duty 4 felújított változata csak digitálisan elérhető? A hivatalos FAQ szerint a CoD: Infinite Warfare lemezének a konzol meghajtójában kell lennie ahhoz, hogy játssz a Modern Warfare Remastereddel.

Fény derült arra, hogyan játszhatunk a Call of Duty 4: Modern Warfare felturbózott változatával. A Charlie Intel találata szerint a hivatalos oldalon olvasható bejegyzés alapján nagy eséllyel szükségünk lesz a Call of Duty: Infinite Warfare lemezére ahhoz, hogy játszani tudjunk a Modern Warfare Remastereddel.

Mint ismert, a Call of Duty 4 felújított változatához - jelen állás szerint - csak azok jutnak hozzá, akik az Infinite Warfare valamelyik prémium kiadása mellett döntenek. A fenti szöveg alapján ha letöltöttük a Modern Warfare Remasteredet és játszani szeretnénk vele, az Infinite Warfare lemezének mindenképpen a konzol meghajtójában kell lennie.

Minden jel szerint az Activision így próbálja ellehetetleníteni azokat a rajongókat, akik csak a Call of Duty 4 felújított változatát szeretnék megkaparintani, hogy aztán később eladják a fizikai Infinite Warfare-példányukat. Ha digitálisan vesszük meg az idei epizódot, akkor természetesen nem kell lemez a Modern Warfare Remastered futtatásához.

A kiadó még nem erősítette meg, hogy a Modern Warfare Remastered külön is kapható lesz, de korábban hallottunk már egy elszólást erről.

A játék az Infinite Warfare-rel egy napon, november 4-én jelenik meg.

36.
36.
Sir Galád
29.
29.
shooter1234
nekem az "új CoD -ok" közül a CoDWaW volt a kedvencem, abból szívesebben látnék egy remastered verziót, de nem így, és nem ennyiért. Értem ezt az árra, és arra, hogy egy másikhoz adják "ajándékba". Magában 30 Euróért még elgondolkodnék rajta, bár akkor is az döntene, hogy lesz -e hozzá DLc meg season pass, mert ha igen, akkor köszönöm, de ezt sem kérem, pont mint a többi részt, meg a hasonló remek marketinggel eladott, teljesen eredeti ötletekkel felvértezett játékokat.
28.
28.
Chrysh
#27: No Russian*-szerk.
27.
27.
Chrysh
#21: Miért való a CoD gyerekeknek? Mert a No Russion küldetés annyira gabonapehely komform? Ember az agyam eldobom attól a hülyeségtől amit Fanni tol, meg különben is mi a francot keres itt? Tégy egy szívességet és ne gyötörd magad ilyen bullshitek ideokádásával, magadnak spórolnál időt vele.
23.
23.
#22: Semmi extra nincs benne, megpróbálta új szintre emelni a bullshitet és durván sikerült is neki.
19.
19.
shatterhand
#17: Mibe lesz mestermu? Annyit ujit hogy visszamegy az idoben. A cod meg elore. Nyomorult codban tobb fegyver, customization lesz. Plusz egy ujrairt cod4. Az lesz leboges a bf-nek ha ilyen tularazott codot se tud megverni eladasban. Eladnak majd 5-8millat, codbol meg alap hangon 10-et :)
16.
16.
shatterhand
#12: 1. Nem hd verzio hanem rendesen ujrairt
2. Ha csak ezen mulna ingyen hozzadobjak es kesz.
13.
13.
KRAT0S
Nagyon nem bíznak az új részben,ha ilyenekre vetemednek!!!Ez egy újabb intő jel hogy fos lesz az új rész,és messzire kerülni kell az előrendelést,...már most olcsóbb az ára a sima változatnak mint más játékoknak..
(kíváncsi leszek a tesztekre)
Amúgy lesz mellé még 3 fps szóval részemről le van szarva!

(ott lesz a Titanfall 2 - BF1 - Dishonored 2,.)
12.
12.
Giggsy
Azért az mennyire komoly már, hogy az új részt a régebbi HD verziójával árukapcsolva tudják csak elpasszolni? :D :P (költői túlzás, mielőtt még...)
11.
11.
shatterhand
#9: acticision, szóval kell nekik a pénz
csak szeretik a maximumot kisajtolni a bevételből
10.
10.
shatterhand
#7: Tényleg hihetetlen, de sokan tolják az összes részt. Még a Bo3at is. Ingás lehet hogy többen, kevesebben vannak vmilyek szerveren, de attól még rengetegen tolják. És az összes platformon. Még ps3-n is bármlyeik részt berakod fullos szobák vannak többnyire (legalábbis az alap feladatokból, meg alap pályákon).
Bo3-at is lehet szidni de ott is sokan vannak. És bármennyire is tűnik szépnek a BF1 attól az még nem fogja szarrá verni a túlárazott codot. Eddig se fordult a trend most se fog.
(ne legyen igazam)
9.
9.
#8: Szerintem idővel külön is kapható lesz, elején még megpróbálják eladni egyben, sokan biztos veszik is majd, aztán meg úgyis lesz külön is. Erre fogadni is mernék...
8.
8.
Lorthirash
#7: Azért én remélem hogy külön is kapható lesz,de ez még egyelőre nincs megerősítve, bár én annó hallottam olyan pletykát hogy e-sportot akarnak belőle csinálni.
7.
7.
Lorthirash
Hihetetlen, nem értem miért nem veszik észre hogy senkit nem érdekel az új cod csak a remastered verzió.
Ha külön adnák akkor még meg is venném, de így nem.
6.
6.
KeXxX
Ha ez kell nekik.. nem nagyon hiányzik már egy jó cod. Tegnap elő is vettem az MW3-mat és nem hiányzott belőle se a csúszkálás, se a falon futás, se a dupla ugrás.
5.
5.
reddevil1015
Kivancsi vagyok lesz e annyi játékos ps4,xbox vagy pc servereken,h össze lehessen hozni egy normális sd meccset.
Mert hiába jó a játék,25ezret az emberek nagyon kis része fog kiadni érte.
4.
4.
reddevil1015
Kivancsi vagyok lesz e annyi játékos ps4,xbox vagy pc servereken,h össze lehessen hozni egy normális sd meccset.
Mert hiába jó a játék,25ezret az emberek nagyon kis része fog kiadni érte.
3.
3.
vanpear
Október 5. én jelenik meg Early Access-ben a játék kampány módja. Ők lehúzzák a játékosokat. De őket ne húzzák le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...