Multi is lesz a The Escapists 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mouldy Toof emeli a tétet, így a nagy sikerű indie játék folytatásában már multiplayer módokat is találunk. A lényeg nem változik a The Escapists 2-ben: különféle börtönökből kell megszöknünk minden áron.

A The Escapists 2-ben már sokkal részletesebb sprite-ok kapnak helyet, ám a grafika tupírozása mellett a játékmeneten is javítanak a Mouldy Toof srácai. A börtönökből való szökésnek immáron módja lesz, rengeteg tárgyat készíthetünk, illetve a harcrendszert is jelentősen átdolgozták. Ezúttal már kijelölhetjük a támadni kívánt ellenfelet, blokkolhatunk, illetve erős és könnyű csapásokkal is operálhatunk.

A szabadulás ezúttal sem olyan könnyű. A börtönben többféle munkát kell végeznünk, hogy legyen valutánk, amely a tervünk megalapozásához szükséges. A játékot egyedül is végigjátszhatjuk, ám a második részt már kooperatív módban is tolhatjuk. A barátainkkal való összedolgozás pedig sokkal kifinomultabb élményt ígér. A készítők szerint kompetitív multi is helyet kap a programban. 

A játék 2017 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
shatterhand
Várós.
Kicsit szanalmas higy bivalyeros gepeket arra hasznalnak hogy ujrajarjuk az elmult 30evet. Most vagyunk ott higy a spritek egyre reszletesebbek lesznek. 3-4ev es kijon az "elso" 3D verekedős indie cim?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...