The Escapists 2 PC, PS4, XBOXONE

2017-ben újra megszökünk a börtönből.
Típus:

Három játékot kínál ingyen a héten az Epic

A múlt heti kavarodás után szerencsére ezúttal minden a tervek szerint ment, és a beharangozott játékokat adhatjuk hozzá ingyenesen az Epic Games Store-os játékkollekciónkhoz.

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!

Mobilra költözik a The Escapists 2

A mai napon a Mouldy Toof Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a számítógépek és a konzolok után végre megcélozzák a mobil eszközöket is a The Escapists 2: Pocket Breakout című átirattal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A mostanit sem neveznénk éppen a játékmegjelenések hetének, de már akad legalább néhány értelmezhető premier. Főleg a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek, ők több megkésett portra is számíthatnak.

Mobil börtönök a The Escapists 2-ben

A Mouldy Toof Studios emeli a tétet a The Escapists folytatásában: már nemcsak hagyományos börtönökből kell megszöknünk, hanem börtönvonatból és űrhajóból is, ahol nem leszünk helyhez kötve. Itt az új előzetes.

Augusztusban jelenik meg a The Escapists 2

A Team17 és a The Escapists fejlesztését végző Mouldy Toof Studios megerősítette, hogy a börtönből megszökős szimulációjuk második epizódja augusztus végén jelenik meg. A Switch-változat viszont csak később debütál.

Multi is lesz a The Escapists 2-ben

A Mouldy Toof emeli a tétet, így a nagy sikerű indie játék folytatásában már multiplayer módokat is találunk. A lényeg nem változik a The Escapists 2-ben: különféle börtönökből kell megszöknünk minden áron.