Frissítve: Tölthető az Outlast 2 demója

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
Lehet, hogy nem jelenik meg idén, de ki mondta, hogy nem tehetünk vele egy próbát? A Red Barrels csendben elérhetővé tette az Outlast 2 demóját, üröm az örömben, hogy egyelőre csak PS4-re érhető el a kicsike.

Az Outlast 2 megjelenését 2017 első negyedévére ígéri a Red Barrels csapata, a játék demóját azonban már most megkaptuk. Habár a srácok nem verték nagy dobra a kipróbálható változat érkezését, az szép csendben felkúszott a PSN-re, már lehet is tölteni. A fenti üzenet alapján érdemes sűrűn ellenőrizni a játék steames és xboxos adatlapját is, természetesen frissítjük a hírt, ha van már fejlemény.

Az Outlast 2 főszereplője egy Blake Langermann nevű újságíró, aki a feleségével egy terhes nő rejtélyes halálára szeretne fényt deríteni az Arizonában, a Sonora-sivatagban. Ezt tulajdonképpen szó szerint is lehet érteni, mert a játék éjszaka, sötétben játszódik, hősünk a kamerája éjjellátó üzemmódjával igyekszik tájékozódni. Nyilván nincs egyszerű helyzetben, a kamera zabálja az aksit, ráadásul nem tud majd harcolni, és szemüveg nélkül nem is lát jól. Nem fogadnánk rá nagy tétben.

Update! Immár Steamen és Xbox One-on is elérhető a demó, emellett azt is megtudtuk, hogy csak limitált ideig, november 1-ig lesz letölthető a kipróbálható verzió.

26.
26.
zozo76hun
menekultem a kukoricasban, persze non-stop monokrom-zold kepernyo mert a jatek 95%-ban sotetben jatszodik, merul azba kurva elem, futok a kukoricasban, egesz jo lenne, latom messze jon valami buzi utanam elemlampaval, elegge le sikerul hagynom, elbujok egy haz elotti fadoboz moge. teljes takarasban vagyok, kozeledik a feny es rogton kapasbol jon oda, megkeruli a ladat es megtalal, majd addig ut mig meg nem doglok. tobbszor kiprobaltam, mindenkeppen megtalal. megilyeszteni nem birt, pedig fejhallgatoval probaltam, este. idegesito.
25.
25.
GAMEROD
Nem egy nagy eresztés, hangulattalan nyomasztó.
23.
23.
KopyAti
#5: Hát pedig én az első paránál összefostam magam!
22.
22.
#21: Persze, értem én. Akkor úgy mondom, hogy még az első trailerek között láttam, hogy a kukoricásban menekül. Gőzöm nem volt, hogy itt mindenféle lények is vannak. Pl. a kútnál lévő rész kifejezetten tucatnak tűnt. Sebaj, ez csak egy kis szelet a játékból, megjelenésig csak lesz még pár videó.
21.
21.
Zoli0705
#20: Lehet pont ez a lènyege?!?!?



Amùgy tènyleg vicces ès most főleg magamat "alapu"l vève. Ha valmaben nem szuperhőst jàtszunk hanem egy "senkit" akkor az a jàtèk "szar"
20.
20.
18 perc volt, mint a szél. A legjobban attól a sima madártól ijedtem meg :D nem rossz, de tuti nem lennék előrendelő a látottak alapján. Kicsit elveszettnek éreztem magam, azt sem tudtam hol vagyok, mi történik.
19.
19.
Zoli0705
Kibaszott jò az atmoszfèra, ennek a jàtèknak a demòja nagyon adja. A hàttèrzajtòl kezdve a grafikàn àt....... "egyszerű de mègis nagyszerű"-ezzel tudnàm illetni. Akinek filmben bejött mondjuk aaaaaaa sziklàk szeme az ettől hanyat vàgja magàt
18.
18.
logic5
#17: Zárójel bezár :D
17.
17.
logic5
#10: A Condemned anno nálam nagyon bejött. (Mint a F.E.A.R.) Hatalmas feeling volt. De az Outlast 1 is ütött.. De ez a demo már most megvett... Nagyon eltalálták!! Várjuk a teljes gémet! (Még akkor is, ha ez már rég kinn volt gameplay videón... Átélni teljesen más!
14.
14.
Mortis
#13: Szerintem még nem játszottál elég horrorjátékkal, legalábbis nem olyannal ami működne rajtad. Jelöld ki mitől félsz a legjobban, menj fel Steam-re, keress rá; biztos találsz olyat, amiben szerepel a félelmed s próbáld ki.

Az Outlast pont nem jó példa, mert egy gagyiság, mind horrorként, mind csak simán videojátékként.
13.
13.
crytek
#12: Ez a játék szempontjából nagyszerű értékelésnek szántam. Ugyanis engem csak ez tud megijeszteni mivel a nulláról a nagy semmire váratlanul történik.
Ez olyan mint mész az utcán gyanútlanul azt a sarkon hirtelen eléd lép valaki és ráüvölt. Igaz nem haslz bele ,de nem esik jól :) Számomra csak ez egy horrorban a félelmetes. Ezért is volt ótvar okádék az első rész mert ott az első 10 percbe elcsattintottak 2-öt és onnantól walking szimulátor. Itt meg 17 perc alatt volt 2 szóval remélem lesz még majd sok sok a fullosba ami JÓ!
12.
12.
#11: Mégis mire számítottál? Nem neked való ez a műfaj, vagy csak itt hantázol, a valóságban meg kétszer telecsokiztad a gatyót.
11.
11.
crytek
A 17 perc alatt volt 2 db jumpscare.... kezdek bizakodó lenni..
10.
10.
Chrysh
Volt szerencsém nemrég kitolni a Condemned: Criminal Origins-t és így végképp nem értem az Outlast-ot, hogy itt nincs fegyverhasználat. A Condemned a fegyverhasználattal együtt is vérfagyasztó és nyomasztó mind a mai napig úgy, hogy van annyi lehetőséged, hogy a junkie-t arconvered egy csővel. Mert ha egy steril folyosón slattyognál, akkor értem, hogy nincs mit felvenni, de azért Mount Massive-ban volt sok eszköz és érthetetlen módon ahelyett, hogy bevert volna egy-két arcot, inkább a kameráját moncsolgatta.
8.
8.
DarkLord
Ahol a dög fel van koncolva van egy nagy kád víz én belepancsiztam és a főszereplő srác elég jól alkalmazkodott a víz alatti körülményekhez, tuti kopoltyút is növesztett, mert az istenért se akart megfulladni :D szóval eléldegélt ott a víz alatt a teknőbe amíg meg nem untam, hogy ne fulladt meg.
7.
7.
#3; 4: Köszi, holnap neki is futok. Gépen ~7,5GB
6.
6.
huster14
na már xboxra is lehet szedni :D
5.
5.
DarkLord
Látványban elég sokat fejlődött a játék, azonban ugyanaz a baromság (részemről baromság!) bujdosó cucc lesz. Végigtoltam a Demo-t. Nem bírt megijeszteni egyszer sem, persze ez semmit nem jelent még egy demo esetében.
4.
4.
dcba
#3: Steamen meg nem lehet rakeresni, de egy kis furfang segithet.

Kattintsatok alul a linkre, majd jobb felso sarok zold FREE gomb (kozben a steam legyen bekapcsolva nyilvan)

https://steamdb.info/app/521240/

thx Overdosed :)
3.
3.
overdosed90
Na steamen már lehet is tölteni lefelé! :)
2.
2.
zozo76hun
az elso reszben is azt nem birtam hogy az a rohadt kamera allandoan lemerult, de meg jobban idegesitett hogy a jatek relative eleg sok helyen sotet es ott ugye a kamera ejjellato-uzemmodjaval kellett nezelodni aminek az lett az erednenye hogy zajos zold-monokrom kepernyot kellett bamulni. elegem lett azt' letoroltem a faszba. pedig szeretem a horror-fps gameket de ez nalam nem jott be.
1.
1.
KeXxX
Kicsit több mint 5GB, de nekem már lent van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...