Elérhető a Modern Warfare Remastered kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 5.
  • Videó
Link másolása
Ha előrendelted a Call of Duty: Infinite Warfare valamelyik gyűjtői kiadását, már töltheted is a Modern Warfare Remastered egyjátékos kampányát PlayStation 4-re. Az idei rész lemeze csak november 4. után kell majd hozzá.

Mostanság elég nagy a kavarás a Modern Warfare Remastered körül. Már az Activision is megerősítette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare Legacy vagy Legacy Pro kiadásának lemezének mindenképpen a meghajtóban kell lennie ahhoz, hogy játszani tudj a Call of Duty 4 felújított változatával.

Ha előrendelted a Call of Duty idei kiadásának prémium változatát, akkor már most elkezdhetsz játszani a Modern Warfare Remastered egyjátékos kampányával. Az ajánlat csak a PlayStation 4-es verzióra érvényes.

Ha a tranzakció a PlayStation Store-ban történt, a shooter bekerül a könyvtáradba, és onnan bármikor elérheted. Ha egy kiskereskedőnél vetted meg előre a játékot, akkor kapnod kell tőle egy kódot, amit a PlayStation Store-ban válthatsz be, és máris töltheted a klienst.

A Modern Warfare Remastered korai hozzáférésű változata november 3-ig lesz aktív, egy nappal később már a teljes változatot kapod meg multistul, mindenestül. November 4. után már az Infinite Warfare lemeze is kell a mókához, ha a dobozos verziót választottad.

Fentebb a felturbózott kampányt láthatod mozgásban, a lenti videó viszont megmutatja, mennyit fejlődött a Call of Duty 4 grafikája.

9.
9.
#6: Csak szeretnénk.. :D Az eredeti, 9 éves játék még mindig 19.99-be kerül, ez meg friss meg remaster meg minden szar, úgyhogy biztos nagyobb árcédulát kap, és drága is marad jó sokáig. Sőt, nem lepődnék meg, ha teljes áron árulnák.

Amúgy szép lett tényleg, látszik, hogy nem csak egyszerűen az "új" engine-re húzták fel és kész.
8.
8.
DON GONDOCS
Régen nem tűnt fel hogy ennyire hülye az ai.
7.
7.
#2: Hát igazából nem vágják maguk alatt, így még több emberrel vetetik meg a drágább cuccot. Azzal is aki mindkettőt akarja és azzal is aki csak az MW:R-t, mert szükséges a lemez hozzá, vagy store-ból meg együtt kapható a kettő. Később lehet majd külön, de szerintem nem lesz, ez benne a biznisz...mocsok egy banda, viszont állati jól néz ki, valamint ezerszer jobb a multija mint bármelyik újabb résznek, szóval nem érdekel megveszem :D
6.
6.
Kolompár Tarzan
Sztem karácsonyra ki fog jönni az önálló MW, mert baszottul senki nem fogja megvenni ennyi pénzért am ásikkal együtt, és muszáj lesz lépni.

Majd akkor megvesszük, 19.99-ért Steam-en.
5.
5.
Thor Vath
A felújított MW még érdekelne, jó kis cucc volt, de az IW biztosan nem.
4.
4.
McDuff
#3: még ha csak annyi lenne!
3.
3.
Sir Galád
Áh de jó kis játék ez. Elő is veszem megint. Azért meg biztos nem fizetek, hogy az új textúrákon máshogy csillan meg a fény.
2.
2.
vanpear
Az, hogy csak a kampányra van Early Access, ez is jól mutatja, hogy meg fog jelenni individuális formában, hiszen miért ne adnák ki a multit, ha úgyis azok játszanak vele, akik megvették a Infinity Warfare-t is. Miért ne ezzel játszanak egy hónapot és utána térjenek át az IW multira ? Miért vágnák maguk alatt a fát ?
1.
1.
McDuff
délelőtt folyamán volt időm videókat nézni róla, hát le a kalappal az Activision előtt, ezt pont tőlük nem vártam volna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...