Csúszik a Syberia 3 megjelenése

Link másolása
A Microïds alelnöke, Elliot Grassiano jelentette be, hogy nem tudják tartani a decemberi megjelenést, ezért késni fog a Syberia 3. Ez azt jelenti, hogy idén már nem is játszhatunk klasszikus sorozat folytatásával.

Eredetileg december 1-jén érkezett volna meg a Syberia 3, azonban a fejlesztő Microïds alelnöke ma bejelentette, hogy késni fog a játék és csak valamikor jövőre jelenik meg. Rövid nyilatkozatában azt írja, hogy tisztában vannak vele, hogy rengetegen várják Kate Walker új kalandját, azonban több időre van szükségük ahhoz, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.

A Syberia 3-ban Kate Walkert alakítjuk majd, aki a Youkol törzsnek otthont adó Valsembor falu mellett húzódó folyóparton haldokolva tér magához. Az élet hozta új társaival ezután igyekszik kideríteni, mi is történt, de ebben nemcsak újdonsült ellenségei, de a múltja is akadályozni fogja.  A Syberia 3 PC-re, PlayStation 4-re, OSX-re és Xbox One-ra készül.

11.
11.
Gorrister
#10: Az első 2 részt értékeltem közepesre, ettől a 3. még lehet nagyon jó. Meg nem túl sok kalandjáték jön ki azért most se (bár pont ma jön kettő is ami érdekel), és ha csak az igazán jókkal játszanék az kb 1 játék lenne évente, és évi 1 játék végigjátszásánál azért kicsivel több szabadidőm van, szóval belefér pár közepes is. :D
10.
10.
KopyAti
#6: Hogy értékelhetsz vmit közepesre, ha várod? Hmm...
9.
9.
Gorrister
#7: #DarkLord:
#Batman:
Kicsit finomítanám a véleményem. Az tény, hogy ez az egyik legkülönlegesebb hangulatú játék valaha. Nagyon jól mond el egy nagyon szép mesét. Mind a zene mind a grafika elsőosztályú. Hogy ennek ellenére miért nem tartom mégsem kiemelkedőnek? Azért mert játéknak közepes. A legtöbb puzzle nem épült bele a sztoriba. A megoldásuk semmit nem adott a történethez. Egyszerűen csak azért voltak benne, hogy lassítsák a játékos előrehaladását. Tudom ez igazából ízlés kérdése, de míg egy poénos kalandjátékban (pl a LucasArts-tól kb. minden) elviselem, ha csak úgy összevissza vannak benne a fejtörők, addig egy komolyabb játéknál mint amilyen a Syberia is, fontosnak érzem azt, hogy a feladványok szervesen implementálódjanak a sztoriba. Jó példa erre a Broken Sword sorozat, ahol nem éreztem azt, hogy egy egy feladvány csak azért lenne ott, hogy lelassítson. (a kecskét most felejtsük el :) ) Mindnek volt szerepe a történet szempontjából. Ugyanez a Syberiára sajnos nem mondható el.
8.
8.
Batman
En nem vagyok egy nagy kalandjatek szaki, de az volt az egyetlen aminek elvarazsolt a vilaga es le tudott kotni hosszu orakra, de tenyleg. Valami hihetetlen atmoszferaja volt az elso ket vilagnak, mintha egy edes mesebe kerultel volna. Es az a tortenet es az a soundtrack alatta, no meg a karakterek.. hmm
7.
7.
DarkLord
user101.: Én azt írtam az egyik! és nem azt, hogy a legjobb :)

Gorrister.: nekem a kalandjátékok az első számú játékaim már régóta (az rpg mellett), de ez nem közepes játék, hanem egy nagyon kiemelkedő játék. Lehet több emberhez eljutott, mint kellett volna, de ez nem a véletlen műve. Pl.: húgom soha nem szerette a számítógépes játékokat, de ez volt az első anno, amit alig várt, hogy mikor játsszuk együtt, ő nézte én nyomultam vele :D
6.
6.
Gorrister
Magam is azon a véleményen vagyok, hogy a Syberia egy erősen túlértékelt játék. Ennek két fő oka van. Az egyik, hogy kalandjáték ínséges időkben jött és ennek is örült az ember. A másik, hogy sok nem kalandjátékoshoz is eljutott, akik korábban nem játszottak hasonlóval s mivel nem volt viszonyítási alapjuk ezért nagyon szerették. Az tény, hogy valószínűleg a Syberia az egyik legszélesebb körben ismert kalandjáték, de azért a hardcore kalandorok körében ez csupán egy közepes game. Lehet, hogy nagyon erős közepes, de akkor is csak közepes.
Mindemellett szomorú, hogy késik mert azért vártam.
5.
5.
KopyAti
#2: Nana! Azért a dobogón ott a helye!
4.
4.
Batman
A francba! Evente egyszer jatszanek valamivel aztan az is kesik :(
3.
3.
sebtapasz
Csak jó legyen,kis késés belefér!! :-)
2.
2.
user101
#1: Tiltakozom ! A dobogóra sem férne fel, de még az olimpiai kvótát is nehézkesen tudná megszerezni... Nem rossz de, hogy a világ legjobbja... nah ! LoL!
1.
1.
DarkLord
Ez szomorú hír, mert a világ egyik legjobb kalandjátékának a folytatása...így a fene tudja, mikor fog megjelenni, még azt is eltudom képzelni, hogy jövő télen....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...