Egyelőre csak 30 fps-sel fut a PC-s Mafia III

Link másolása
Ma hajnalban jelent meg a Mafia III, a PC-s játékosok öröme azonban nem lehet teljes. Csak a megjelenés előtt nem sokkal derült ki, hogy 30 fps-re van korlátozva a játék sebessége - szerencsére már készül a javítás.

Konzolon megszokott, PC-n azonban gyűlölt megoldás, amikor a fejlesztők 30 fps-re korlátozzák a játékaikat. Sajnos azonban ez történt most a Mafia III esetében, ráadásul erről csak nem sokkal a megjelenés előtt értesültek a játékosok.

Szerencsére a fejlesztők észbe kaptak, és egy friss nyilatkozatuk szerint hamarosan érkezik egy javítás, mely megoldja a problémát. Hogy miért nem sikerült alapból így megjelentetni a címet, az rejtély marad, de a kiadó biztos nem örül a rengeteg negatív steames értékelésnek.

89.
89.
GODL1KE
Még gyengébbeknek :D https://www.youtube.com/watch?v=KzVzxmueMLE
88.
88.
GODL1KE
Ennyit az élsimitásról: http://kepfeltoltes.hu/view/161011/m3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg feltéve nvidiád van.
86.
86.
GAMEROD
2016-ben sem MSAA támogatás, de még TXAA sem, vicc az egész komolyan.
84.
84.
GAMEROD
Én se voltam soha grafikab*zi, de ennél a játéknál egyszerűen zavaró és förtelmes megoldások vannak. A reggel például úgy van megoldva hogy fekete égen megjelennek narancssárga felhők. Hát hogy néz már ki, ocsmány, kb. 1996-os FPS játékokban használtak ilyen megoldásokat. Ugyanaz van bennem mint a Mafia 2-nél hogy tökéletes lenne ha néhány apróságot nem csesznek el. Valahogy azt a két felét az egésznek nem sikerül összeraknia a fejlesztőknek.
83.
83.
RipHunter
Több mint 8 órát játszottam vele és eddig nagyon bejön.A grafikával sincs semmi gomdom nem a legszebb de nem is a legrosszabb.A zenei aláfestés kiváló a story nagyon jo és ugy az egész hangulat teljesen el van találva
82.
82.
zozo76hun
elegge elszomorit amit itt irkaltok a grafikarol, ugyanis nekem sztoriban meg ugy mindenben sokkal jobban bejott mindigis a mafia mint a gta. arrol nem is szolva hogy a zenei vilagom is a 80'-a evektol visszafele van, igy hogy kiderult hogy a jatek 1968-ban jatszodik mar meg is vettek kilora.

az elso reszben green miller, django reinhardt, masodikan little richard, chuck berry, a harmadik reszben meg creedence clearwater revival tobbek kozt... emberek, kit erdekel ilyen fantasztikus zenei felhozatal mellett a jatek? benyomom a hifi-toronyba megfelelo hangerovel (orion 1982, video rola a youtube-n a nevem alatt) a creedence clearwater revival - fortunate son-t, leg-gitarozok ra egy jot es kozben leszarom az egesz jatekipart... emberek, 1968! :)
81.
81.
GAMEROD
Nekem is leszedte a steam, de túl sok változást nem érzékelek. Brutálisan csúnyák például a reggelek benne, az eső, holott minden játékban az a legszebb.
80.
80.
Macifasz
Megérkezett a patch (1.2GB lett) és benne van az FPS lock kapcsoló. :-) 30/60/Unlimited. Sokkkkkal szebb nem lett, de legalább végre az 1920*1080 az 1920*1080. :-D És mintha simábban, szebben is futna.
79.
79.
GAMEROD
Egy dologban legalább hasonlít a játék az első részre ami viszont nem pozitív. Láttatok már olyan várost ahol nem közlekednek buszok? Eddig nem találkoztam egyel sem.
77.
77.
Macifasz
"PC players: we anticipate our patch including 30, 60 & unlimited fps options to go live by tonight, Pacific Time."
75.
75.
GAMEROD
#73: Elég könnyű maga a játék, lövöldözni se nagyon kell, akár Hitman szerűen is likvidálhatod az ellenfeleket mögéjük lopózva, ami szintén nem nehéz mert elég buta az AI. Egy helyben álldogálnak az ellenfelek, alig mozdulnak, nem járkálnak. Legalábbis az első két órában nem voltak valami aktívak, lehet hogy elölről kezdem nehezebb fokozaton. A küldetések hosszúsága átlagos, 5-15 perc attól függően mennyire játszod bátran.
74.
74.
kopic
PC MASTER RACE !!4!!!4!
73.
73.
DON GONDOCS
Pár kérdés, Milyen benne lövöldözni, verekedni? Kocsik vezetése megszokható? Küldetések mennyire hosszúak és nehezek, összetettek (persze tudom játékos függő) Ha ezek rendben vannak a többit leszarom.
72.
72.
GAMEROD
#70: Volumetrikus vagy sem, szarul néz ki, elrontja az egész külső színhelyeket. Pont ugyanúgy mint a GTA3-ban és a Saints Row 2-ben.
71.
71.
GAMEROD
#69: Ha valamiért kiad az ember 16 ezer forintot például egy AAA kategóriás játékért, elvárja hogy grafikailag is rendben legyen, ne egy puncs színű maszlagot kapjon.
70.
70.
Kr4tt3r
#67: Kizárt dolog hogy a 2005ös nfsben globális bevilágítás lett volna volumetrikus felhőkkel. Egy 12 évvel ezelőtti vga(egymagos procival megturbózva) még abba simi sumi világításba is majd behányt akkoriban.

Ok megértem nem tetszik a 30 fps, és van pár bug tényleg. De a játék jó, hangulatos, felnőtteknek való témákkal foglalkozik. Nem való ez mindenkinek. Nem kell hogy technológiailag forradalmi legyen , tartalmilag kell hogy megfeleljen és azzal nincs gond.
Én csak a fejlesztőket sajnálom, mert látom a rengeteg munkát a mondanivalót a sztoriban, és akkor jön fps pistike és teleokádja a fórumot mert talált két hibát meg egy fps-zárat.
69.
69.
Arsenal4ever
Figyu mááá itt a sok felhőbuzinak...mi a faszt néztek ti ebben a játékban az égbolton ember??? hááát van tinektek normális gondolkodásotok??? Most néztem gémpléjt a youtubon PS4-re (nekem az van, PC az wordre van meg excelre kell). Nem tudom mit fostok....teljesen rendben van ez a game. Nálam beszerzős lesz a BF1 mellett ebben a hónapban. Menjetek inkább történelmet tanulni meg matekházit írni. Culák!
68.
68.
GAMEROD
#63: Próbálkoztam az összes preset-el kicsit jobb is lett, de én az egész égboltot szeretném kicserélni szőröstül bőröstül. Gusztustalan ez a régimódi megvalósítás, ezek a paca felhők mozgása pedig egyenesen röhej amikor csak a semmiből előtünnek ezek a fekete paintbrush felhők, teljesen életszerűtlen a kinézetük és a mozgásuk is, ilyen gyors felhőmozgás és növekedés csak akkor van az életben mikor hurrikán van.
67.
67.
GAMEROD
#66: De nem olyan okádék módon ahogy a játékban. Még egy 2005-ös NFS: Most Wantedben is egyenesen élvezhető volt az effekt ebben egy rakás szar. Bízok a modderekben, még szerencse hogy 49 euro volt, nem 59 mert már refundoltam is volna vissza.
66.
66.
Kr4tt3r
#57: Még jó hogy a felhők volumetrikusak és valósidőben árnyékolják a tájat.
65.
65.
Ezek szerint egyedül vagyok ismét, de szerintem szép a játék. Mondjuk egy percet nem játszottam vele, de az árnyékok, fények szépek, a felbontás meg videóról úgysem jön át. Tény, hogy van egy filter rajta, de szerintem illik a játék stílusához. Viszont például ahogy a kocsik viselkednek, azt nézni is fájdalmas. :D De ez a "PS2 szint" és hasonló megszólalások elég nagy túlzás.
63.
63.
Stranger
#57: Hát aki kitalálta ezt a színvilágot... Ha PC-n játszol ReShade-el lehet rajta javítani. A homályos kép pedig fícsör a mai játékoknál, néha olyan érzetet ad mintha részletesebb lenne a kép.
62.
62.
zozo76hun
#45: hat attol hogy 30 helyett 60 fps-ed lesz a jatek nem lesz semmivel sem szebb.
59.
59.
ollie92
Ez van, látni ám, hogy ezen már nem dolgoztak a csehek. Mafia 2 amilyen uncsi és lapos volt, akkoriban szép volt és simán futott. A két játék egymás ellentėte....
58.
58.
N!ghtmare
a történet miatt eléggé túlhypeolt játék, fekete hős leszámol a csúnya emberekkel mert hát rasszizmus meg ilyenek. megható történetet én is tudnék írni, na de mit ér a könnybe lábadt szemem ha a játékmenet totál unalmas?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...